4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kateřinice přejely Vizovice


Branky


5. P. Kolařík (vl.) , 7. P. Starec , 22. J. Drda , 88. M. Olšák
0

Cíl Kateřinic byl v tomto utkání jasný, porazit zatím nerozehraného nováčka z Vizovic, který zatím nevstřelil ani branku. To hosté chtěli naopak prolomit smůlu z úvodních kol a svého soupeře překvapit ziskem alespoň jednoho bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl rozhodnut již po první půli

Dle postavení v tabulce po dvou odehraných kolech bylo domácí mužstvo favoritem utkání a svou roli začalo naplňovat hned v úvodních minutách. Dlužno dodat, že za vydatného přispění hostů. Psala se 5. minuta, do hranice pokutového území přišel centr, který si nešťastně hlavou srazil do vlastní branky Pavel Kolařík - 1:0. Infarktový start hostí umocnila akce ihned po rozehrávce, Vizovice totiž vyrobily hrubou chybu, čímž umožnily Petru Starci sólo, které kateřinický forvard s přehledem proměnil. Kateřinice tak už v 7. minutě vedly 2:0. Domácí se uklidnili a začali kontrolovat hru. Navíc ještě do poločasu přidali jeden gól, po pěkné kombinaci do prázdné branky skóroval Jiří Drda - 3:0.

 

Hosté se nedokázali prosadit ani po zlepšeném výkonu v druhém dějství

Ve druhém poločase se hráči Vizovic osmělili k několika útočným akcím, které se jim však nepovedlo dovést do zdárného konce. Domácí tak nadále určovali ráz zápasu a vytvářili si další gólové příležitosti. Hosty však několika povedenými zákroky podržel brankář Špaček. Hosté nedokázali využít několik šancí, a tak je opět trestali kateřiničtí. Zbývalo přibližně pět minut do konce utkání, když konečně skóre uzavřel umístěnou střelou z hranice vápna Martin Olšák - 4:0. Vizovice tak ani počtvrté nedokázaly vstřelit branku a připsaly si tak na konto třetí prohru. To Kateřinice dokázaly vyhráh podruhé po sobě, čímž se dostaly na průběžnou čtvrtou příčku soutěžní tabulky. 

 

 



Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
O. Ruman [-] - P. Vrba [-] , Z. Ondra [-] , J. Kuzník [-] , V. Blažek [-] (46. M. Kovaříček [-] ) - O. Kuzník [-] , O. Čtvrtníček [-] (80. D. Husička [-] ) , M. Olšák [-] , P. Starec [-] - J. Drda [-] , V. Peredarjuk [-] (76. P. Hrabica [-] )

SK Vizovice
J. Špaček [-] - O. Hruzík [-] , R. Punčochář [-] (62. R. Burkart [-] ) , V. Kulhánek [-] (69. J. Žažo [-] ) , O. Polách [-] - V. Jurečka [-] , M. Pšenčík [-] (46. J. Fuksa [-] ) , O. Štěpaník [-] , P. Kolařík [-] (77. T. Světlík [-] ) , R. Mikeska [-] - D. Jurygáček [-] (83. J. Fusek [-] )

ŽK: 55. J. Špaček , 65. R. Mikeska , 66. D. Jurygáček , 81. J. Fuksa .
Místo: Kateřinice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.