1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zašová nestačilo ani na Hovězí


Branky


66. A. Maleňák - 41. M. Štěpán (vl.) , 47. R. Kučera , 61. M. Kučera , 88. T. Juřica
0

Zašová byla po úvodních třech kolech jedním z největších zklamání, když nedokázala nasbírat ani bod. To hosté z Hovězí dokázali vyhrát všechny své zápasy a jinak tomu nebylo ani v neděli. Hovězí nakonec Zašovou přehrálo jednoznačně 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení díky vlastní brance Štěpána

Domácí byli favoritovi z Hovězí vyrovnaným soupeřem. Hostům však v tomto zápase výborně fungovaly standartní situace a překvapení tak nepřipustili. V horkém odpoledni se do prvních náznaků šancí dostávali hráči Zašové, ale jejich pokusům z dálky chyběla přesnost. Hosté se do první příležitosti dostali po centru Šimčíka, kdy těsně nad branku hlavičkoval Šrámek. Při dalších šancích se blýsknul domácí brankář Hadaš. Nejdříve zlikvidoval po krásné kolmici od Tomáše Varaji nepříjemnou střelu Juřicy a hned poté si dokázal poradit i s nebezpečným pokusem Martina Hromady. Hosté stupňovali tempo a byli velmi blízko úvodní brance. Jakub Kašpar trefil po závaru před brankou břevno. Skóre se měnilo až pár chvil před poločasem, když nebezpečný centr Martina Hromady z přímého kopu srazil za záda bezmocného Hadaše obránce Michal Štěpán - 0:1.

Hovězí třemi dalšími góly zápas rozhodlo

I vstup do druhé půle vyšel Hověžanům výborně. Marek Blaha využil zaváhání domácí obrany a po rychlém breaku naservíroval míč před odkrytou branku Radku Kučerovi, který zdvojnásobil vedení hostů - 0:2. Pár chvil na to měli obrovskou šanci snížit domácí fotbalisté, ale Rovenský nebezpečnou hlavičku po rohovém kopu nadvakrát zlikvidoval. Asi po hodině hry přidalo Hovězí další branku, když se z přímého kopu krásně trefil kapitán hostů Martin Kučera - 0:3. Zašová ale s odpovědí dlouho nečekala a utkání zdramatizovala. Po rohovém kopu propálil Adam Maleňák hradbu těl a jeho pokus zapadl k tyči branky hostů - 1:3. Domácí se poté snažili tlačit do útoku, avšak obrana Hovězí bez větších problémů odolávala. V samotném závěru dokázali hosté dokonce přidat další branku. Když se po další standartní situaci trefil krásně hlavou Tomáš Juřica - 1:4. Zašová tak i po statečném výkonu na body nedosáhla a Hovězí mohlo slavit další výhru.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hovězí
Adam Kašpar - hráč Sokolu Hovězí: "Utkání v Zašové jsou pro náš tým vždy složitá a včerejšek nebyl výjimkou. Domácí bojovali statečně, ale my jsme se mohli opřít o výborně zahrávané standardní situace, po kterých padly tři naše branky. Celý náš tým opět předvedl velmi dobrý výkon."



Sestavy


TJ Zašová
R. Hadaš [-] - T. Vilém [-] , J. Sekyra [-] (57. R. Krůpa [-] ) , J. Podzemný [-] , M. Štěpán [-] - A. Maleňák [-] , B. Černobila [-] , J. Chlevišťan [-] , J. Telecký [-] (82. J. Andrášik [-] ) , J. Pavlica [-] - B. Trtík [-] (66. R. Kuba [-] )

Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - R. Kostka [-] , M. Kučera [-] , J. Kašpar [-] (67. J. Kašpar [-] ) , T. Varaja [-] - M. Blaha [-] , M. Hromada [-] , R. Šimčík [-] , T. Juřica [-] - R. Kučera [-] , O. Šrámek [-]

ŽK: 36. A. Maleňák , 40. M. Štěpán - 38. M. Kučera .
Hráči zápasu: M. Kučera .
Místo: Zašová.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.