6:1
(3:0)
74. M. Held
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Králův Dvůr napravil předchozí zaváhání


Branky


19. J. Svoboda , 26. J. Bican , 38. M. Sýkora , 47. D. Matějka , 77. J. Bican , 89. J. Bican - 74. M. Held
1

21.5. Se odehrálo 24 kolo 1.B třídy když do Králova Dvora přijeli hráči Nové Vsi pod Pleší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z kraje zápasu bylo vidět spoustu nepřesností až ve 12 minutě po faulu domácích se dostali ke slovu hosté. Heldův centr tečoval obránce Krejča směrem ke své brance a Abrahám v brance měl co dělat aby balon vytáhl u tyče na roh. Následný Vostrého centr ale žádný efekt neměl protože se pískal útočný faul. Cábelíky toto ohrožení branky probudilo a začali být mnohem aktivnější. První ovoce sklízeli v 19 minutě. Sýkora přihrával na Bíbu, ten ale chytře pustil míč za sebe na Černého a ten přihrál před prázdnou branku Svobodovi. 1:0.

 

Domácím vlil první gól krev žil a na hosty se valil jeden útok za druhým. Ve 26 minutě našel přesně Janků přihrávkou Bicana který utekl obráncům a procedil merunu přes Nováka v brance. 2:0.

 

V minutě 28 se snažili snížit hosté. Jejich nákop srazil Krejča na roh. Vostrý poslal dobrý centr ale po velkém závaru v brankovišti obrana odkopla balon pryč. Ve 37 minutě se dostal do úniku znovu Bican ale tváří v tvář hostujícímu Novákovi neuspěl a golman ho vychytal. O minutu později už ale bylo veselo. Po hostujícím rohu se k míči dostal Bican a ten přesně adresovanou přihrávkou našel Sýkoru který uklidil do prázdné brány. 3:0. Mimo dvou neúspěšných rohových kopů hostujícího týmu se do konce poločasu nic nestalo a tak se šlo do kabin s vedením o tři branky pro domácí.

Do druhého poločasu vstoupili mnohem lépe Cábelíci. Hned ve 47 minutě našel Bican Černého a ten ještě vylepšil přihrávkou pozici pro Matějku a ten se nemýlil a zvýšil tak na 4:0.

 

V 52 minutě přišlo na řadu první střídání. Ondřeje Pavlištu nahradil Filip Sabou. Po pěti minutách byla vidět další změna. Ze hry odešel Jan Bíba a jeho místo zaujal Adam Kočí. V 59 minutě Svoboda našel perfektní přihrávkou Bicana. Ten se hnal sám na brankáře, udělal mu úspěšnou kličku ale jeho pokus do prázdné odvrátil z brankové čáry obránce, který se stihl vrátit. Po hodině hry vystřídal Martina Janků Jiří Krupa. Domácí lehce polevili a hosté to zkoušeli směrem dopředu. V 67 minutě po faulu Krivačky před vápnem dostaly hosté z Nové Vsi slibnou příležitost. Kokštejnovu ránu ale Abrahám vyboxoval pryč. Následovalo střídání. Ze hry odešel Zeman a přišel čerstvý Moravec.  Po sedmi minutách se faulu dopustil domácí Krejča který fauloval a docela riskoval protože hrál již pod žlutou kartou z 66 minuty. K zahrání standartky se postavil Held a nutno dodat že se trefil výstavně. 4:1.

 

Hosté se ze snížení radovali pouhých pět minut. To se totiž k míči dostal Krivačka, který poslal do sóla Bicana. Ten zahrál Novákovi na housle a navýšil skóre na 5:1.

 

Minutu před vypršením času pro hru ještě Jiří Černý našel Bicana před prázdnou brankou a ten dovršil další Hattrick v sezoně a uzavřel utkání gólem na 6:1. Cábelíci tak odčinili debakl z Cerhovic.

 

Reportáž zaslal: Lukáš Holeček.



Sestavy


FK Králův Dvůr B
L. Abrahám [-] - O. Pavlišta [-] (52. F. Sabou [-] ) , M. Sýkora [-] , V. Krejča [-] , J. Černý [-] - Š. Krivačka [-] , J. Bíba [-] (57. A. Kočí [-] ) , D. Matějka [-] , M. Janků [-] (62. J. Krupa [-] ) - J. Bican [-] , J. Svoboda [-] (88. P. Dochtor [-] )

TJ Sokol Nová Ves
J. Novák [-] - J. Oktávec [-] , M. Held [-] , L. Vostrý [-] , F. Zeman [-] (67. F. Moravec [-] ) , F. Onderka [-] , J. Kokštejn [-] , D. Kadlečík [-] , J. Balík [-] , O. Veinlich [-] , J. Petrák [-]

ŽK: 66. V. Krejča .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HUSÁK Jan - STÁDNÍK Vladimír, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů