4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezónu zakončil Králův Dvůr B výhrou


Branky


1

Do posledního soutěžního zápasu nastoupila rezerva Králodvorských cábelíků zápasem na domácím hřišti proti kádru ze Sedlčan.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do vážně šance se dostal domácí výběr téměř hned po rozehrání. To totiž Vrba našel perfektní přihrávkou Martina Janků který ale nasměroval svůj pokus do levé tyč. Po odrazu následoval rohový kop ale přišel v niveč.

Ve 14. minutě se ke slibné střele dostal Vrba ale jeho pokus letěl pouze do náruče připraveného brankáře hostí.

v minutě 21 Jan Svoboda potáhl perfektně míč po brejku, přihrál na Rešla který ještě našel úplně volného Bíbu. Ten se mohl téměř zeptat brankáře kam to chce ale nakonec vůbec netrefil branku a přestřelil jí.

 

Po půl hodině hry konkrétně ve 33. minutě dostali domácí borci možnost otevřít skóre. Černý poslal Bíbu kterému jeho pokus zlikvidoval golman Mošnička na roh. Po jeho zahrání se dostal k ráně Vrba ale i jeho pokud skončil rohovým kopem. Po dobrém nákopu se po zmatku ve vápně dostal k hlavičce Vojtěch Krejča a svým prvním gólem v sezoně otevřel gólový učet zápasu. 1:0.

 

O minutu později se do šance dostali také hosté. Po brejku se přihrávkou dostal míč na Lípu kterému ale včasným vyběhnutím sebral šanci vyrovnat brankář Abrahám.

Ve 36. minutě fauloval před velkým vápnem domácí Černý a hosté měli opět slibnou příležitost, nicméně Matušek svůj pokus nasměroval pouze do postavené zdi.

40. minuta. Znovu zmatky a skrumáž v hostujícím velkém vápně opět se k balonu dostal Vojtěch Krejča a nekompromisně pod břevno zvýšil náskok domácích na 2:0.

 

Do kabin se tak za dvoubrankového vedení Králova Dvora.

Druhý poločas

Do druhého poločasu udělali domácí 3 změny v sestavě. Již nenastoupili Sýkora, Janků a Vrba. Naproti tomu sena hřišti ukázali Bican, Matějka a Podroužek.

A hned v minutě 46. se Bican s Matějkou ukázali. Prvně jmenovaný poslal přihrávku na Matějku a jen tak tak golman vyrazil na roh. Podroužek poslal do vápna slibný centr A Černý hlavou mířil jen těsně nad.

Dvě minuty na to byl faulovaný před velkým vápnem Krejča ale Matějka svou střelu poslal jen doprostřed branky.

V 53. minutě střídali hosté odešel Špaček a nahradil ho Barták.

 

Po hodině hry v minutě 65. poslal Bican přihrávku na volného Bíbu ale tomu nebylo přáno protože za golmana v prázdné brance zaskočil jeden z obránců a pokus letící do prázdné vykopl.

V 72. minutě se znovu radovali domácí. Matějka potáhl stranou míč naservíroval Bicanovi a ten se nemýlil a zvýšil tak na 3:0.

 

79. minuta a poslední střídání domácích. Ze hry odstoupil Sabou a nahradil ho Dochtor.

81. střídání u hostů. Lípu nahradil Brotánek.

 

V 83. minutě Poslal Dochtor centr na Bicana ale jeho střela jen olízla boční síť.

Definitivu dostal zápas hraný v obrovském vedru v minutě 87. Bican se dostal sám před brankáře avšak nesobecky přihrál vedle sebe na Dochtora a ten zvýšil na 4:0.

 

Domácí tak zakončili sezonu vítězstvím a umístili se na konečném 3. místě tabulky.

 

AUTOR: LUKÁŠ HOLEČEK



Sestavy


FK Králův Dvůr B
L. Abrahám [-] - Š. Matoušek [-] , M. Sýkora [-] (46. J. Bican [-] ) , F. Sabou [-] (79. P. Dochtor [-] ) , J. Černý [-] - J. Bíba [-] , J. Vrba [-] (46. M. Podroužek [-] ) , J. Rešl [-] , M. Janků [-] (46. D. Matějka [-] ) , V. Krejča [-] - J. Svoboda [-]

TJ Tatran Sedlčany B
L. Mošnička [-] - M. Sirotek [-] , D. Čipera [-] , L. Matoušek [-] , M. Doubrava [-] , P. Sirotek [-] , J. Lhota [-] , V. Lípa [-] (81. T. Brotánek [-] ) , J. Špaček [-] (53. M. Barták [-] ) , T. Čipera [-] , D. Pudil [-]

ŽK: 28. V. Lípa .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Řičica Jiří - ZUSKA Oldřich, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích