Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Byšicích skončily lépe pro domácí, hostující Radonice odjíždějí bez bodu


6

Byšicím se na jaře nedaří, z deseti zápasů dokázaly zvítězit pouhé dva. O moc lépe na tom není ani jejich dnešní soupeř. Fotbalisté z Radonic se na jaře radovali z výhry pouze třikrát. Dnešní střetnutí dvou z formy hrajících týmů nabídlo gólovou přestřelku, která vyústila lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Do utkání vstoupily podstatně lépe Byšice, které se už v 6. minutě radovaly z vedení. Skóre utkání otevřel Martin Macháček.

 

Domácí si vypracovávali více šancí, než jejich soupeř z Radonic, který hrozil spíše z brejkových situací.

 

Ve 25. minutě navýšili byšičtí fotbalisté svůj náskok. Na 2:0 se trefil Jiří Lauda.

 

V závěru první půle si hosté vypracovali dvě slibné příležitosti z brejků, pohotovými a jistými zákroky se však zaskvěl domácí brankář Dominik Hnízdil.

 

Nic dalšího už úvodní dějství nepřineslo, a výrazně spokojenější tak o poločasové přestávce byli domácí, kteří vedli 2:0.

 

Hosté utkání jen zdramatizovali

Do druhého poločasu vstoupili fantasticky domácí, kteří svému soupeři po minutě hry odskočili už na rozdíl tří branek. Trefil se nejlepší střelec soutěže Josef Gabčo, který přidal svou již 24. branku v probíhajícím ročníku.

 

Hosté ale dokázali zanedlouho odpovědět. V 53. minutě snížil na 1:3 z pohledu Radonic Petr Cikaník a o dvě minuty později na 2:3 Štěpán Šťastný.

 

Radoničtí rázem ožili a cítili šanci na body, další příležitosti už však proměnit nedokázali, a tak přišla branka na druhé straně. V 82. minutě zvýšil na 4:2 pro svůj tým Jan Prieložný.

 

V závěru ještě upravil konečné skóre Kryštof Mejsnar, který snížil na 3:4 z pohledu Radonic.

 

Byšice tak potřetí v jarní části sezóny dokázaly zvítězit, kdy v gólově bohatém utkání přemohly na domácí půdě Radonice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Daniel Hnízdil: Do zápasu jsme nastoupili se třemi kluky z dorostu v základní sestavě a všichni tři patřili svými výkony k ozdobám zápasu. Kromě Vlčka a Macháčka, kteří nastupují pravidelně, nastoupil poprvé v základu Bureš a vedl si velmi dobře. Spolu s Jiřím Laudou nejlepší hráči utkání, které jsme jinak zaslouženě vyhráli.

TJ Slavia Radonice
Jan Janík: Odehráli jsme další smolné utkání. Domácí na nás vlítli a první půlhodinu nás zlehka přehrávali, z čehož vyústily dvě branky v naší síti. Poté jsme zpřeházeli sestavu a začali jsme hrát i my. Do druhé půle jsme vstoupili jako úplně jiné mužstvo. Domácí hrozili pouze Gabčem, který dal hned z první šance na 3:0 a branku na 4:2 připravil. Za mě jsme byli celý druhý poločas lepším mužstvem. Měli jsme mnoho šancí, ale skórovali jsme pouze třikrát. Další zbytečná ztráta bodů.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
D. Hnízdil [-] - J. Gabčo [-] (90. J. Hnízdil [-] ) , J. Šteiner [-] (58. K. Kmeťo [-] ) , P. Svačina [-] , D. Dzimko [-] , R. Vlček [-] , A. Bureš [-] (74. [-] ) , J. Lauda [-] , J. Prieložný [-] (88. L. Majzler [-] ) , P. Holina [-] , M. Macháček [-] (60. M. Hudec [-] )

TJ Slavia Radonice
J. Domlátil [-] - V. Jindra [-] (62. Š. Slávik [-] ) , P. Houštecký [-] (62. M. Niskač [-] ) , J. Krejčík [-] (46. M. Štilec [-] ) , J. Lukáš [-] , Š. Šťastný [-] , J. Janík [-] , A. Moravec [-] , M. Hrubeš [-] , K. Mejsnar [-] , P. Cikaník [-]

ŽK: 79. J. Gabčo , 81. D. Dzimko - 79. M. Hrubeš , 90. P. Cikaník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hes Filip - BARTŮŠEK Zdeněk, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra Byšic. Tahoun týmu Gabčo dovede svoje mužstvo k jasnému vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích