Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec na cestě za záchranou pokořil doma rezervu Kosmonos gólem z 90. minuty!


Branky


2

Jestliže se chtějí fotbalisté Lužce udržet v I.B třídě, ve zbývajících utkáních musejí co nejvíce bodovat. Dnes proti nim stál velice těžký soupeř, který v minulém kole porazil doma Radonice 7:1. Lužci se však povedlo nemožné a B-tým Kosmonos dokázal porazit!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v obou sítích

Do utkání vstoupili fantasticky domácí, kteří po jedenácti minutách hry vedli 2:0. O oba góly se postaral v poslední době skvěle hrající Vojtěch Sušír.

 

Do poločasu však bylo srovnáno, a i na druhé straně se o obě branky postaral jeden střelec. Ladislav Hlaváček nejprve ve 24. minutě snížil po chybě domácí obrany a zhruba o čtvrthodiny později dokázal vyrovnat.

 

Poločasové skóre tak bylo nerozhodné 2:2.

 

Rozhodující gól z penalty

Hned zkraje druhé půle si lužečtí fotbalisté vzali vedení zpátky. Svou třetí brankou v sezóně se o změnu skóre postaral David Hrdlík.

 

Domácí mohli v následujících minutách skóre navýšit, Kosmonosy však několikrát skvěle podržel brankář Bím.

 

V 72. minutě bylo srovnáno. Svůj druhý hattrick v řadě zkompletoval Ladislav Hlaváček, který se prosadil hlavou po rohovém kopu.

 

Tentýž muž mohl o chvíli později přidat svou čtvrtou branku a poprvé v utkání poslat Kosmonosy do vedení. Z dobré pozice však branku minul.

 

Když už se zdálo, že zápas skončí dělbou bodů, přišel faul ve vápně na domácího Petra Kolaříka a rozhodčí ukázal na penaltu. K pokutovému kopu se postavil autor dvou gólů Vojtěch Sušír, který mohl zkompletovat hattrick. Ve vypjaté situaci zachoval chladnou hlavu a pokutový kop proměnil. Na hřišti, na domácí střídačce i v hledišti tak propukla obrovská radost.

 

Lužec tak po infarktovém závěru dokázal i díky hattricku Vojtěcha Sušíra porazit favorizované Kosmonosy 4:3 a učinil tak důležitý krok za záchranou.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Martin Tauchman: Dnešní utkání jsme zvládli odhodláním a vůlí, jelikož jsme věděli, o co hrajeme. Myslím, že o gól jsme byli lepší. Chválím všechny hráče, hlavně Vojtu Sušíra, který momentálně hraje ve skvělé formě. Teď už se soustředíme na další důležitý zápas v Libčicích.

SK Kosmonosy B
Martin Michalec: V první půli jsme ještě dokázali udržet balón na zemi, ve druhém poločase už jsme ale hráli jen na nákopy, a to se mi nelíbilo. Ani na to nejsme stavění, abychom takhle hráli, takže to podle toho taky tak vypadalo. Nevím, jestli jsme se báli nebo se přizpůsobili soupeři, ale nelíbilo se mi to. Druhý poločas byl od nás vážně špatný.



Sestavy


AFK Eletis Lužec
V. Rollo [-] - L. Černohlávek [-] (22. M. Kučaba [-] ) , J. Uher [-] , L. Bernard [-] , D. Tauchman [-] , M. Tauchman [-] (61. T. Roučka [-] ) , L. Prejza [-] , V. Sušír [-] , F. Vlasák [-] , D. Hrdlík [-] , P. Kolařík [-]

SK Kosmonosy B
M. Bím [-] - D. Hradec [-] (69. F. Kopal [-] ) , A. Fišer [-] , J. Motyčka [-] , D. Málek [-] (58. M. Kurc [-] ) , M. Skalický [-] (76. V. Zajíček [-] ) , M. Král [-] , M. Král [-] , L. Hlaváček [-] , O. Zeman [-] , J. Strouhal [-]

ŽK: 63. L. Bernard , 88. M. Hruška - 26. D. Hradec , 44. J. Strouhal , 77. A. Fišer , 81. V. Zajíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brožek Tomáš - HUSÁK Jan, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jan Víteček
Tip experta: výhra hostů

Kosmonosy mají velmi kvalitní tým, který si podle mě poradí v Lužci a s přehledem zvítězí.