Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 10:15

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nejvyšší výhra v sezóně, Kralupy doma nasázely Líbeznicím čtrnáct gólů!


3

Do vedoucích Kralup přijely předposlední Líbeznice. Hosté měli problémy s vysokou absencí, a tak musel do branky trenér Ladislav Kurucz. Ten se snažil, co to šlo, totálnímu debaklu však nezabránil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralupské vedení 5:0

Utkání začalo jednoznačně a domácí svého soupeře mačkali od první minuty.

 

První šanci si vypracovali hned ve 3. minutě, kdy po skvělé individuální akci a přihrávce Dominika Zdržálka minul Kuruczovu svatyni Stanislav Mařík.

 

Vzápětí mohl poslat Kralupy do vedení sám Zdržálek, po krásné přihrávce kapitána Hemra se ale tváří v tvář hostujícímu brankáři prosadit nedokázal.

 

Poté se do ojedinělé šance dostaly také Líbeznice, sám na branku uháněl Jan Pospíšil, zařízení však netrefil.

 

Vzápětí se ke slovu dostal domácí Matějček. Kralupský útočník se nejprve po přihrávce Zdržálka nedokázal prosadit z bezprostřední blízkosti a poté ani jeho obstřel na zadní tyč neskončil úvodním gólem zápasu. Ve 14. minutě už ale otevřel gólový účet, kdy se prosadil po přihrávce Matěje Řenče. Kralupy tak vedly 1:0.

 

Hned po rozehrávce se ve vápně hostů ocitl Dominik Zdržálek, který byl podle hlavního sudího faulován. Kralupy tak kopaly penaltu. Zdržálek se však přiznal, že faulován nebyl, rozhodčí svůj verdikt ale nezměnil. K penaltě se postavil Stanislav Mařík, který předvedl pěkné gesto a pokutový kop úmyslně neproměnil. Skóre se tak neměnilo.

 

Kralupské příznivce to však nemuselo mrzet, jelikož vzápětí zvýšil na 2:0 střelou z úhlu kdo jiný, než Dominik Zdržálek.

 

Ve 25. minutě to bylo už 3:0. Povedenou přízemní střelou k tyči se prosadil domácí kapitán David Hemr.

 

Po chvíli mohl náskok domácích navýšit Weiner, ten ale po pěkném centru z bezprostřední blízkosti branku přestřelil.

 

Ve 34. minutě se však Weiner dočkal. Po průnikové přihrávce se sám před gólmanem hostí ocitl Zdržálek, který balón ještě posunul na Davida Weinera a ten za pomoci tyče zvýšil na 4:0.

 

Vzápětí šel Dominik Zdržálek znovu sám na branku, tentokrát už ale nepřihrál. Domácí šikula si obešel hostujícího Kurucze a do prázdné branky přidal páty gól utkání.

 

O pár minut později to mohlo být už 6:0, domácí Řenč však po přihrávce Matějčka z bezprostřední blízkosti branku minul.

 

První poločas, který vyzněl jednoznačně lépe pro domácí, uzavřela zblokovaná střela hostujícího Mouchy.

 

Kralupští tak po úvodním dějství vedli rozdílem pěti branek.

 

Devět gólů v líbeznické síti

Ve druhém poločase se jednalo o ještě větší kanonádu ze strany domácích, než v poločase prvním.

 

Hned zkraje druhé půle zvyšil na 6:0 a zárověn završil hattrick Dominik Zdržálek, který se trefil po skvělé individuální akci střelou na zadní tyč.

 

O čtyřii minuty později se podruhé v utkání trefil David Weiner a navýšil tak náskok svého týmu už na 7:0.

 

Vzápětí se Weiner ocitl v roli asistenta, kdy přihrál na volného Dominika Zdržálka, který si ještě zasekávačkou obešel jednoho z obránců soupeře a tvrdou střelou propálil brankáře. Kralupy tak vedly už 8:0.

 

V 55. minutě byli diváci svědky asi nepovedenější kombinační akce v utkání. Skvělý balón do běhu dostal Kulhavý, který přesným centrem našel před brankou střídajícího Matěje Nováka a domácí mladík střelou z prvního doteku zvýšil na 9:0.

 

Poté se ke slovu dostaly také Líbeznice, které zahrávaly přímý kop z poměrně dobré pozice a domácí Nedostup nastřelil břevno.

 

V 58. minutě už domácí pořadatelé nemohli na světelné tabuli zvýšit skóre, jelikož se kralupští dostali na dvojciferné číslo. Na 10:0 zvýšil Stanislav Mařík.

 

O pět minut později mohl Mařík přidat svůj druhý gól v utkání. Hostující brankář mu však jeho střelu vyrazil. Kralupské borce to ale nemuselo mrzet, jelikož se z následné dorážky prosadil střidající Petr Junek.

 

Po chvíli vedli domácí už o dvanáct branek. Mařík poslal dlouhou přihrávku na Řenče, který balón předložil střídajícímu Kulhavému a ten střelou po zemi zvyšil na 12:0.

 

V 72. minutě zaznamenaly čestný úspěch také Líbeznice. V samostatném nájezdu na Kamila Šídla se objevil Jan Pospíšil, který obešel domácího brankáře a vstřelil první líbeznický gól v utkání.

 

V 78. minutě však Kralupy vedly znovu o dvanáct branek. Balón před branku předložil Houška a střídající Kulhavý dal svou druhou branku v utkání. 13:1.

 

Vzápětí se dokázal prosadit sám Miloslav Houška, který střelou na zadní tyč zvýšil už na 14:1.

 

Zápas, který ovládli domácí, paradoxně uzavřela branka Líbeznic. Skóre uzavřel po krásné střele zpoza vápna kapitán hostů Oleksandr Braier.

 

Kralupy se tak postaraly o nejvyšší výhru v sezóně, kdy porazily Líbeznice 14:2.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Před dnešním zápasem jsme nečekali žádné komplikace, a to se asi potvrdilo. Dvě sezóny byly přerušené, teď hrajeme celou sezónu I.B třídy, ale nikdy nepřijel slabší soupeř, než Líbeznice. Doopravdy věřím, že dnešního soupeře by porazil i náš B-tým. S týmem, se kterým dnes Líbeznice přijely, by měly sestoupit. Ne však do okresu, ale rovnou do III. třídy.

Líbeznice
Ladislav Kurucz: Bohužel jsme se nesešli a zvažovali omluvu ze zápasu. Do branky jsem musel nastoupit já, a taky to tak vypadalo. Byli jsme pod tlakem celý zápas a skóre je hrozivé. Jediné plus jsou dva pěkné góly, které jsme vstřelili v závěru utkání.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - J. Víteček [-] , M. Řenč [-] , K. Kristen [-] (46. M. Houška [-] ) , R. Culek [-] - D. Weiner [-] (50. J. Kulhavý [-] ) , J. Novotný [-] , D. Hemr [-] (46. M. Uhlíř [-] ) , S. Mařík [-] , D. Zdržálek [-] (53. M. Novák [-] ) - J. Matějček [-] (46. P. Junek [-] )

Líbeznice
L. Kurucz [-] - J. Kovařík [-] , J. Pospíšil [-] , R. Budák [-] , P. Dvořák [-] , M. Kundert [-] , D. Moucha [-] , J. Hrnčíř [-] , A. Nedostup [-] , O. Braier [-] , M. Pavelčák [-] (55. R. Novák [-] )

ŽK: 55. M. Uhlíř , 85. P. Junek - 13. O. Braier , 16. M. Kundert .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hanák Leoš - STRÁNSKÝ Martin, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jan Víteček
Tip experta: výhra domácích

Souboj prvního s předposledním je vždy ošemetný, Kralupy si ale jdou za postupem. Snad nezaváhají.

Tip: výhra domácích