0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralupy nezaváhaly ani v Bakově, kterému ve druhém poločase nasázely tři branky


Branky


60. M. Houška , 73. D. Zdržálek (p.) , 81. D. Hemr
4

Do Bakova přijely Kralupy. I přes vynikající formu vedoucího týmu tabulky se očekával vyrovnaný zápas, kterému napovídal i výsledek minulého střetnutí obou týmů, který skončil těsnou výhrou Kralup 2:1. Dnes byl však výsledek o něco jednoznačnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle s šancemi na obou stranách

První poločas byl, dle očekávání, vyrovnaný. Hra se přelévala ze strany na stranu a šance měly oba celky. Blíže ke skórování ale měli domácí borci z Bakova.

 

Ve 25. minutě už překonal Matěj Vaněk hostujícího gólmana, odkrytou Šídlovu svatyni však trefit nedokázal.

 

V závěru úvodního dějství měli domácí další velkou příležitost k tomu, aby se ujali vedení. Po povedené střele však balón skončil na tyči. Následnou dorážku zneškodnil připravený Šídlo.

 

V první půli jsme se tak branky nedočkali.

 

 

Tři góly Kralup a červená karta

Druhý poločas začal podobně, jako ten první. Vyrovnaná hra a šance na obou stranách.

 

Po čtvrthodině hry se diváci dočkali prvního gólu zápasu. Skóre utkání otevřel po chybě v zadních řadách Bakova a přihrávce před odkrytou branku hostující Miloslav Houška, a Kralupy tak v 60. minutě vedly 1:0.

 

O deset minut později přišel nedovolený zákrok domácího Kvapila na hranici vápna a rozhodčí ukázal na penaltu. Tento výrok se nelíbil domácímu brankáři Jakubu Kroupovi, který orodoval za to, že zákrok se odehrál mimo vápno. Sudímu začal nadávat a následně obdržel červenou kartu. Tu Kroupa rozhodčímu ještě stihl vyrazit z ruky a následně se rozzlobený odebral do kabin. Pokutový kop bezpečně proměnil Dominik Zdržálek, a Kralupy se tak po vyhrocené situaci dostaly do dvoubrankového vedení.

 

Domácím fotbalistům poté už nezbývalo nic jiného, než hru otevřít a hrát tzv. „vabank." Toho v 81. minutě využili hosté, kdy se po vyražené střele náhradního brankáře dostal k míči kapitán Kralup David Hemr a gólem do prázdné branky stanovil konečný výsledek utkání na 3:0 pro svůj tým.



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický: Chtěl bych poděkovat hráčům za týmový výkon. Myslím si, že do té penalty jsme byli Kralupům vyrovnaným soupeřem. Utkání dle mého názoru rozhodla naše chyba.

FK Kralupy 1901
David Hemr: V Bakově jsme očekávali těžké utkání a přesně podle našich předpokladů to tak také dopadlo, i když tomu konečný výsledek nenapovídá. V zápase nás podržel brankář Šídlo, jednou domácí trefili dokonce i tyč. Máme před sebou těžkou sérii zápasů a o poločasové přestávce bychom brali i bod.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
J. Kroupa [-] - J. Kvapil [-] , R. Cecava [-] (46. J. Resl [-] ) , T. Vitmajer [-] (72. V. Klíma [-] ) , T. Formáček [-] (73. J. Říha [-] ) , P. Vitmajer [-] , R. Frélich [-] , M. Vaněk [-] (83. O. Prokůpek [-] ) , D. Boško [-] (75. P. Hájek [-] ) , J. Mareš [-] , M. Ajchler [-]

FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - R. Culek [-] , J. Víteček [-] , Z. Kouba [-] , M. Řenč [-] - D. Hemr [-] , D. Weiner [-] (75. J. Kulhavý [-] ) , D. Zdržálek [-] , J. Novotný [-] , M. Houška [-] (62. M. Uhlíř [-] ) - J. Matějček [-] (79. M. Novák [-] )

ŽK: 35. R. Cecava , 64. D. Boško , 71. J. Kvapil , 82. M. Vaněk , 88. P. Vitmajer - 40. Z. Kouba , 84. M. Řenč . ČK: 71. J. Kroupa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POKLOP Petr - PIPEK Šimon, PUDIL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Daniel Bejr
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Bakov zvítězí. Trenéra domácích, pana Kamenického, znám velmi dobře a myslím, že jeho tým favorita soutěže překvapí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích