FOTO: Byšice zvítězily nad Velkým Borkem gólem z penalty


Branky


14. J. Gabčo (p.)
5

Velký Borek, který v minulém kole překvapil a zvítězil doma nad Libčicemi 4:1, dnes přijel na půdu Byšic. Ty naopak dokázaly zvítězit téměř před měsícem a dnes chtěly se sérií proher skoncovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gabčo z penalty poslal Byšice do vedení

Utkání bylo od začátku poměrně vyrovnané a šance byly k vidění na obou stranách.

 

Ve 14. minutě kopali domácí rohový kop. Byšický Tumbas při něm strčil do hostujícího Jindřicha, který se následně balónu dotkl rukou. Rozhodčí vyhodnotil situaci jako penaltovou a Byšice tak měly obrovskou šanci, aby otevřely gólový účet utkání. K penaltě se postavil útočník Josef Gabčo a s přehledem poslal svůj tým do vedení.

 

V závěru prvního poločasu mohli hosté vyrovnat. Michal Junek obešel vše, co mu stálo v cestě. Prázdnou branku však minul.

 

Fotbalisté Byšic tak po sporné penaltě vedli po úvodním dějství 1:0.

 

 

Domácí si pohlídali jednogólový náskok

Hosté byli po prvním poločase značně rozhořčení, přesto se však snažili o vyrovnání. Svého soupře mírně tlačili a vytvářeli si gólové příležitosti. Vyrovnat ale nedokázali.

 

Fotbalisté Byšic si během druhé půle vypracovali také jednu vyloženou šanci, druhou branku však nepřidali.

 

Utkání mezi Byšicemi a Velkým Borkem tak skončilo 1:0 pro domácí.

 

Po závěrečném hvizdu ještě obdržel červenou kartu trenér domácích Zbyněk Štrupl, který nadávkami směrem k hlavnímu rozhočímu vyjadřoval svůj nesouhlas s odpískanou penaltou, ze které padl jediný a zároveň rozhodující gól utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Daniel Hnízdil: V derby proti Velkému Borku jsme rozhodně nebyli lepším mužstvem. Soupeř si vypracoval zhruba šest gólových příležitostí, které nedokázal proměnit i díky zákrokům našeho brankáře. V utkání jsme museli hodně improvizovat a měnit sestavu. Bohužel ale naše hra není v posledních zápasech vůbec dobrá. Myslím si, že minimálně bod měl dnes soupeř získat.

SK Slavia Velký Borek
Zbyněk Štrupl: Chtěl bych kluky pochválit. Bohužel ale nemáme tak kvalitní mužstvo na to, abychom porazili čtrnáct lidí, ještě s vymyšlenou penaltou. Rozhodčího bych nominoval jako hráče kola, on ten zápas rozhodl.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: BENEŠ Adam - ČERVENÝ Jan, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 5. 2022 16:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Daniel Bejr
Tip experta: výhra hostů

V minulém kole nás Borek vycvičil a Byšicím to na jaře příliš nejde. Předpokládám, že hosté si udrží fazónu z minulého kola a v Byšicích zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích