Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 10:15

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Boleslav podruhé nezaváhala, Byšicím doma nasázela šest branek


Branky


3

Domácí Stará Boleslav v minulém kole remizovala na půdě Libčic 0:0 a zaznamenala tak poměrně velkou ztrátu, co se týče boje o postup. Dnes jí čekaly Byšice, které se v tabulce nachází na čtvrtém místě. I přes hattrick hostujícího Gabča však dokázali domácí zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení hostů

Začátek zápasu byl poměrně opatrný, po chvíli však začali tempo hry udávat domácí fotbalisté, kteří si vypracovávali spoustu slibných příležitostí. Žádnou však proměnit nedokázali.

 

Do vedení se tak dostali hosté. Po chybě v zadních řadách Staré Boleslavi se střelou z hranice vápna neprosadil nikdo jiný než byšický ostrostřelec Josef Gabčo. V 17. minutě tak Byšice vedly na půdě Staré Boleslavi 1:0.

 

S přibývajícími minutami přicházely další šance, především na straně domácího celku. Všechny však zůstaly nevyužity a poločasové skóre tak zůstalo 1:0 pro hostující mužstvo.

Hattrick Gabča a šest branek domácích

Ve druhé půli si Stará Boleslav stále vytvářela příležitosti ke skórování. Tentokrát je však domácí tým dokázal proměňovat.

 

V 57. minutě vyrovnal na 1:1 Daniel Krulich. Po přihrávce Václava Prágera doklepl domácí středopolař balón do prázdné branky.

 

Remízové skóre ale nevydrželo dlouho. O dvě minuty později vrátil vedení domácím znovu Josef Gabčo, který skóroval opět střelou z hranice vápna.

 

V 64. minutě kopali domácí penaltu. Po nedovoleném zákroku na Daniela Krulicha si faulovaný muž postavil balón na značku pokutového kopu a nemýlil se. Stará Boleslav tak vyrovnala na 2:2.

 

O dvě minuty později přišla další situace ve vápně hostů, která zaváněla faulem. Po zákroku na Petra Bláhu ale rozhodčí druhou penaltu nenařídil.

 

Staroboleslavské to však mrzet nemuselo, jelikož se v 69. minutě poprvé v utkání dostali do vedení. Po rohovém kopu doklepl balón do odkryté branky Jakub Novák.

 

V 74. minutě vedli domácí už o dvě branky. Po centru skóroval hlavou Petr Bláha.

 

O tři minuty později domácí znovu navýšili své vedení. Po dalekonosné přihrávce Marka Voženílka se parádní střelou do šibenice trefil Ondřej Štěpánek.

 

Útěchou pro byšické fotbalisty mohl být snad jen třetí gól Josefa Gabča, který v 84. minutě zkompletoval hattrick, když se prosadil tváří v tvář domácímu brankáři.

 

Utkání uzavřela druhá branka Ondřeje Štěpánka. Domácí fotbalista dorážkou do prázdné branky stanovil konečný výsledek utkání na 6:3 pro Starou Boleslav.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Miroslav Sunkovský: První poločas nebyl špatný z naší strany, nedařilo se nám ale proměňovat šance. Druhý poločas už byl jednoznačný. Když dáte za pětačtyřicet minut šest gólů, tak to už přece jen něco znamená.

TJ Vitana Byšice
Daniel Hnízdil: Prvních šedesát minut jsme byli domácím určitě vyrovnaným soupeřem. Poté jsme však museli provést nějaká vynucená střídání a ztratili jsme pohyb. Přes pravou stranu jsme poté několikrát inkasovali. Jejich krajní obránci a střední záložníci měli možnost dávat průnikové přihrávky na rychlé útočníky a tím rozhodli zápas. Soupeři gratuluji a my se musíme připravit na další utkání.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - M. Voženílek [-] (61. J. Bušínský [-] ) , J. Cruz [-] , J. Reichert [-] , O. Štěpánek [-] - V. Práger [-] (76. B. Staněk [-] ) , D. Krulich [-] , M. Moravský [-] , J. Šejvl [-] (55. J. Matějovský [-] ) - P. Bláha [-] , J. Vodák [-] (46. J. Novák [-] )

TJ Vitana Byšice
D. Hnízdil [-] - D. Dzimko [-] , J. Majzler [-] (81. L. Majzler [-] ) , P. Svačina [-] , R. Vlček [-] (51. ) - J. Svačina [-] (62. M. Zrnič [-] ) , I. Tumbas [-] , J. Novák [-] , K. Kmeťo [-] (87. A. Bureš [-] ) , P. Holina [-] (70. P. Šuba [-] ) - J. Gabčo [-] -

ŽK: 50. D. Dzimko , 63. J. Majzler , 69. P. Svačina .
Počet diváků: 132.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jan Cruz
Tip experta: výhra domácích

Máme výborný tým. Věřím v jasnou výhru Staré Boleslavi.

Tip: výhra domácích