2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 10:15

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralupy doma porazily Holubice, gól i červenou kartu zaznamenal Mařík


Branky


3

Kralupy v minulém kole zvítězily na půdě Byšic a jelikož jejich pronásledovatel ze Staré Boleslavi zaváhal v Libčicích, výrazně se tak přiblížily k postupu. Dnes je čekali o záchranu bojující fotbalisté z Holubic, kteří jim nedali nic zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka i červená karta Stanislava Maříka

Od úvodního hvizdu měly převahu domácí Kralupy, které se ve 12. minutě dostaly do vedení. Po faulu na Jakuba Matějčka zahrával přímý kop Stanislav Mařík. Domácí fotbalista povedenou střelou poslal svůj tým do vedení.

 

Kralupští si vytvářeli další příležitosti k navýšení svého náskoku, žádnou však proměnit nedokázali.

 

Ve 34. minutě zahrávali domácí další standardní situaci, tentokrát se jim však hrubě nepovedla a holubičtí šli do brejku. Rychlík Filip Valtr se dostal před všechny obránce soupeře a autor, do té doby jediného gólu utkání, Stanislav Mařík, poslal hostujícího útočníka k zemi. Rozhodčí neváhal ani vteřinu a domácího Maříka předčasně poslal do sprch.

 

Do konce úvodního dějství se už nic zajímavého neudálo. Fotbalisté Kralup šli tak do kabin s jednogólovým náskokem, ale také s vidinou toho, že celou druhou půli se budou muset obejít bez jedné ze svých opor.

Domácí i v oslabení přidali druhou branku

Oslabené Kralupy vstoupily do druhé půle jistě a hostující fotbalisty k ničemu nepouštěly prakticky po celý druhý poločas.

 

Holubice měly náznaky šancí, vyloženou gólovou příležitost si ale vytvořit nedokázaly.

 

V 85. minutě navíc pojistil výhru domácích útočník Jakub Matějček, který utekl po levé straně a propálil hostujícího gólmana.

 

Kralupy tak i s komplikacemi zvládly domácí utkání s Holubicemi a udělaly tak další důležitý krok za postupem.

 

Holubičtí fotbalisté, i přes to, že prohráli, podali důstojný výkon a z Olší odjíždí se vztyčenou hlavou.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Dnešní utkání se hodnotí těžce. Můžeme hodnotit asi jen úvodních třicet minut, než dostal Stanislav Mařík červenou kartu. První půlhodinu jsme byli lepším celkem, vytvářeli jsme si šance a nic nenasvědčovalo tomu, že mohou přijít nějaké komplikace. Nakonec ale přišly. Po špatně zahrané standardní situaci dostaneme červenou kartu. Už takhle lepíme sestavu a teď máme další komplikaci. Povinné tři body jsou ale samozřejmě nejdůležitější. Další týden je pryč a už myslíme na Bakov.

TJ Sokol Holubice
Roman Slavíček: I přes to, že jsme hráli s prvním týmem tabulky, který má jednoznačně postupové ambice, musím náš tým pochválit. Byli jsme rovnocenným soupeřem a vůbec to nevypadalo, že proti sobě hrají celky z opačných konců tabulky.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - M. Řenč [-] , M. Uhlíř [-] (78. M. Novák [-] ) , M. Houška [-] , R. Culek [-] - J. Novotný [-] , D. Hemr [-] (59. J. Kulhavý [-] ) , D. Weiner [-] , S. Mařík [-] , D. Zdržálek [-] (62. V. Pakandl [-] ) - J. Matějček [-]

TJ Sokol Holubice
R. Pečonka [-] - A. Valtr [-] - R. Ježek [-] - F. Valtr [-] - L. Brož [-] , T. Vlk [-] , J. Tománek [-] , M. Peroutka [-] , M. Lalouček [-] , K. Prilepskiy [-] , J. Stuchlý [-]

ŽK: 88. M. Novák - 50. K. Prilepskiy , 89. J. Tománek . ČK: 34. S. Mařík .
Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jan Cruz
Tip experta: výhra domácích

Kralupy, bohužel pro nás, už body neztratí...

Tip: výhra domácích