Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 10:15

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralupy doma nezaváhaly a soupeři z Libčic nasázely pět gólů


Branky


4

Na kralupskou půdu přijely nedaleké Libčice, které se v tabulce nacházejí podstatně níže. V jarní části sezóny se jim však daří, a tak si dnes na největšího aspiranta na titul věřily. V základní sestavě jim však chyběly opory jako Punčochář či Dosoudil a na jejich výkonu to bylo znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácího Junka

Utkání bylo hned od úvodního hvizdu velice zábavné a zajímavé a šance byly k vidění na obou stranách.

 

Hned v 5. minutě šel sám na kralupskou branku hostující Wrobel, Šídlovu svatyni však přestřelil.

 

V 9. minutě se Kralupy dostaly do vedení. Po střele domácího Houšky hostující brankář jen vyrazil míč před sebe a Petr Junek z dorážky otevřel skóre utkání.

 

Vzápětí mohl Junek přidat druhý gól, kdy se po krásné přihrávce Michala Uhlíře ocitl tváří v tvář Michovskému. Hostující gólman však Junkův lob skvěle vyrazil a odvrátil tak míč na rohový kop.

 

Ve 14. minutě bylo srovnáno. Zpoza vápna napřáhl kapitán hostů Lukáš Paluka a jeho skákavá střela zapadla přesně k pravé tyči kralupské brány.

 

Remízové skóre však nevydrželo dlouho. O dvě minuty později se po centru z pravé strany prosadil znovu Junek a svým druhým gólem vrátil Kralupům vedení.

 

Libčice se snažily o vyrovnání, Vondra ani Hrdina však své pokusy v gól přetavit nedokázali.

 

Ve 29. minutě mohl skóre navýšit střídající Matějček, který nahradil dvougólového Petra Junka. Z bezprostřední blízkosti však gólmana domácích nepřekonal.

 

Ve 34. minutě se fantastickou individuální akcí blýskl domácí Zdržálek. Své sólo však zakončil jen pádem, po kterém se nejen on dožadoval odpískání pokutového kopu. Rozhodčí tento incident však nevyhodnotil jako penaltový, a tak se hrálo dál.

 

O pár minut později měl dvě slibné příležitosti znovu střídající Matějček, branku však vstřelit nedokázal.

 

Těsně před koncem první půle Kralupy přece jen navýšily své vedení. Po pěkné kombinaci unikal sám na hostujícího brankáře Dominik Zdržálek. Domácí fotbalista si Michovského obešel a pohodlně zavěsil do prázdné brány.

 

Poločas tak skončil za stavu 3:1 pro domácí fotbalisty.

Kralupští stvrdili vítězství

Hned zkraje druhé půle předvedl pěknou individuální akci domácí Matějček, jeho přízemní střílený centr však nenašel svého adresáta.

 

Ve 46. minutě Libčice snížily. Z dorážky se prosadil Ondřej Hrdina. Stav utkání tak byl 3:2.

 

O čtyři minuty později ale Kralupy znovu odskočily na rozdíl dvou branek. Po přihrávce Zdržálka z bezprostřední blízkosti skóroval obránce Víteček.

 

V 65. minutě to bylo už 5:2. Akrobatickým zakončením se trefil Miloslav Houška.

 

Zbytek druhé půle už na šance ani na góly tak bohatý nebyl, a tak skončilo derby mezi Kralupami a Libčicemi lépe pro domácí fotbalisty, kteří zvítězili poměrem 5:2 a nadále si tak na čele tabulky drží čtyřbodový náskok na druhou Starou Boleslav.

 

Naopak Libčice se díky vítězství Chotětova propadly v tabulce na sedmou příčku.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Na dnešní utkání jsme se připravovali s respektem k soupeři. Jednalo se o soupeře z okolí a taková utkání nebývají jednoduchá. Libčice dneska neměly v sestavě Punčocháře ani Dosoudila, což se ukázalo jako velký problém. Myslím, že jsme dnes byli o třídu lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Od Libčic jsem čekal více.

AFK Libčice
Daniel Bejr: V první řadě bych chtěl pogratulovat domácím k vítězství. Musím uznat, že vyhráli zaslouženě. Před zápasem jsme měli v kádru pouze čtyři zdravé hráče, navíc se nám už ve 30. minutě zranil Wrobel, který musel být vystřídán. Přesto máme z utkání dobrý pocit, v rámci možností jsme byli domácím důstojným soupeřem. Mrzí mě, že po snížení na 3:2 zkraje druhého poločasu přišel rychlý gól soupeře na 4:2. To byl podle mě zlomový moment utkání. Přesto chci své hráče pochválit, jelikož většina z nich nastoupila se zdravotním omezením a z Kralup odjíždíme se vztyčenou hlavou. Nebýt neproměněných šancí z naší strany, skóre mohlo být vyrovnanější.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - Z. Kouba [-] , J. Víteček [-] , M. Uhlíř [-] (75. M. Novák [-] ) , R. Culek [-] - D. Weiner [-] (61. J. Kulhavý [-] ) , J. Novotný [-] , D. Hemr [-] , M. Houška [-] , D. Zdržálek [-] - P. Junek [-] (27. J. Matějček [-] )

AFK Libčice
V. Michovský [-] - J. Hamouz [-] , T. John [-] , R. Wrobel [-] (40. J. Lain [-] ) , O. Hrdina [-] , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] , M. Tenkl [-] , J. Vondra [-] (85. J. Ptáček [-] ) , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-]

ŽK: 90. D. Hemr - 50. T. John , 53. O. Hrdina , 89. M. Tenkl .
Počet diváků: 258. Rozhodčí: Pudil Václav - POKLOP Petr, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Matěj Vaněk
Tip experta: výhra domácích

Kralupy potvrdí roli favorita a na domácím hřišti získají 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích