3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gabčo hattrickem sestřelil Bakov


Branky


52. J. Gabčo , 64. J. Gabčo , 75. J. Gabčo - 17. D. Boško
4

Na hřiště Byšic přijel Bakov, který má v jarní části sezóny parádní formu a dokázal se v tabulce vyšplhat již na páté místo. Naopak Byšicím se na jaře nedaří. Za čtyři zápasy získaly jediný bod, a to za remízu v Holubicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů zařídil Boško

První poločas byl poměrně vyrovnaný. Na šance však rozhodně zvítězili hosté, kteří si vytvořili minimálně tři stoprocentní příležitosti. Jednu z nich dokázal v 17. minutě proměnit David Boško. Po přihrávce od Matěje Vaňka přehodil vyběhnuvšího brankáře domácích. Bakov tak vedl 1:0.

 

Kromě žluté karty domácího Nováka už nic zajímavého první dějství nepřineslo, a tak hráči odcházeli do kabin za stavu 1:0 pro hostující tým.

Hattrick domácího Gabča

Ve druhé půli Bakov naprosto odešel a tempo hry udávaly Byšice, v čele s Josefem Gabčem.

 

Právě domácí útočník dokázal v 52. minutě vyrovnat. Po špatné komunikaci hostující obrany se prosadil z dorážky.

 

V 64. minutě stejný muž skóroval podruhé. Domácí útočník se prosadil znovu po nedomluvě v zadních řadách Bakova. Byšice se tak dostaly do vedení.

 

V 75. minutě dokonal Josef Gabčo hattrick. Z přímého kopu stanovil konečný výsledek utkání na 3:1 pro Byšice, které tak na jaře poprvé zvítězily.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Daniel Hnízdil: Byl jsem přesvědčený, že nás čeká nejtěžší soupeř, co mohl přijít. Výsledky Bakova budily respekt. Známe jeho sílu, se kterou jsme si nikdy pořádně neuměli poradit. Můžeme být rádi za to, že jsme získali tři body a napravili ztrátu z minulého týdne.:

SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický: První poločas byl z naší strany dobrý. Ve druhé půli jsme však soupeři absolutně nedokázali konkurovat, jelikož jsme nedokázali potvrdit týmový výkon z předchozích zápasů.:



Sestavy


TJ Vitana Byšice
D. Hnízdil [-] - J. Gabčo [-] (81. M. Macháček [-] ) , R. Vlček [-] (72. P. Holina [-] ) , J. Novák [-] , T. Prejsa [-] , D. Dzimko [-] , M. Priatka [-] (54. P. Novotný [-] ) , P. Svačina [-] (65. I. Tumbas [-] ) , J. Lauda [-] , J. Prieložný [-] , J. Majzler [-] (76. K. Kmeťo [-] )

SK Bakov nad Jizerou
J. Kroupa [-] - J. Mareš [-] , V. Zvolinski [-] (76. J. Turek [-] ) , P. Hájek [-] , D. Boško [-] , F. Bartoň [-] (64. M. Brož [-] ) , M. Vaněk [-] (68. R. Frélich [-] ) , M. Ajchler [-] , T. Formáček [-] , J. Kvapil [-] , T. Vitmajer [-] (83. M. Voborník [-] )

ŽK: 10. J. Novák , 90. I. Tumbas - 74. J. Kvapil .
Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jakub Maryška
Tip experta: výhra hostů

Zvedající se Bakov by měl potvrdit formu a přivézt tři body z Byšic. Určitě se trefí jeden z trojice futsalového Malibu - Boško, Kvapil, Vaněk.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů