Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 10:15

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Modrobílá sobota v Olších, Kralupy doma porazily Hovorčovice


Branky


5

Na kralupskou půdu přijely Hovorčovice, které si v minulém kole doma poradily s Líbeznicemi. Na výhru z předchozího utkání chtěly navázat, nečekalo je však nic jednoduchého. Domácí Kralupy byly v plné sestavě. Nechyběly ani legendy jako Jiří Novotný nebo Richard Culek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Do utkání vstoupily mnohem lépe favorizované Kralupy a už po šesti minutách vedly 2:0. Nejprve se po krásném balónu do vápna a přiklepnutí kapitána Hemra prosadil Petr Junek. O dvě minuty později skóroval Dominik Zdržálek, který se po přihrávce Řenče ocitl sám před brankářem hostí. Zdržálek nejprve naznačil střelu a poté pohodlně zavěsil. Domácí tak po výborném začátku zápasu vedli 2:0.

 

O deset minut později svůj náskok navýšili. Tváří v tvář hostujícímu brankáři se ocitl znovu Dominik Zdržálek, který prudkou přízemní ranou upravil skóre zápasu na 3:0 a připsal si již svou čtvrtou branku v kralupském dresu.

 

Hostující Hovorčovice měly jen náznaky šancí, žádnou tutovku si však vypracovat nedokázaly. Naopak Kralupy do svého soupeře neustále bušily. Ve 34. minutě šel po sporné situaci sám na branku Matěj Řenč, přihrávku směřovanou na jednoho ze spoluhráčů však skvěle zneškodnil hostující obránce Kaličiak a odvrátil tak míč na rohový kop. 

 

 

Ve 37. minutě měli domácí další vyloženou šanci. Samostatný nájezd na Hutaře však nedokázal zužitkovat Junek.

 

O pět minut později zakončoval po krásném centru Řenče domácí Hemr rybičkou, branku však netrefil.

 

Úvodní dějství, které bylo jednoznačně v režii domácích, tak skončilo 3:0.

Výborný start hostů na body nestačil

Druhý poločas začal překvapivě snad pro všechny diváky na stadionu. Hovorčovice vlítly na kralupské borce, kteří byli hlavou ještě v kabině a během dvou minut dokázaly snížit na 3:2. Ihned po rozehrávce se nejdříve prosadil Ondřej Novák a vzápětí přidal druhý gól hostů Jakub Pouzar, který se prosadil do odkryté branky.

 

Kralupští byli jako opaření a hosté byli na koni. Ve 49. minutě však přišla komplikace do jejich řad. Po druhé žluté kartě musel hřiště předčasně opustit kapitán František Škorvánek.

 

Po chvíli se hra otočila a tempo utkání udávali znovu domácí.

 

V 53. minutě nedokázal po krásném vzdušném pasu kapitán Kralup Hemr prostřelit hostujícího brankáře.

O deset minut později měly Kralupy obrovskou příležitost zvýšit na 4:0, jelikož po faulu na Vítečka zahrávaly pokutový kop. Ten však nedokázal proměnit Matěj Řenč, který ztroskotal na hostujícím Hutařovi.

 

Gólman hostí kouzlil i nadále, v 74. minutě dvakrát po sobě fantasticky vychytal znovu Řenče.

 

Kralupy si do konce utkání dokázaly vytvořit ještě nějaké příležitosti, žádnou z nich už však proměnit nedokázaly. Divoké utkání tak skončilo výsledkem 3:2 pro domácí, kteří si tak v tabulce stále drží čtyřbodový náskok na druhou Starou Boleslav.

 



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Po prvním poločase, ve kterém jsme jasně dominovali, jsme asi usnuli v kabině, z čehož pramenily dva rychlé góly soupeře. Poté šli hosté do deseti a my jsme nebyli schopni proměnit žádnou ze stoprocentních šancí, včetně penalty. Pozitivní je první poločas a tři body a negativní jednoznačně vstup do druhé půle, kterým jsme si průběh zápasu naprosto zkomplikovali.:




Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - R. Culek [-] , M. Řenč [-] (79. M. Novák [-] ) , J. Víteček [-] , Z. Kouba [-] - D. Weiner [-] (60. J. Kulhavý [-] ) , J. Novotný [-] , D. Hemr [-] (73. M. Uhlíř [-] ) , M. Houška [-] , D. Zdržálek [-] (66. J. Polák [-] ) - P. Junek [-] (55. J. Matějček [-] )

SKK Hovorčovice
D. Hutař [-] - O. Novák [-] , O. Pouzar [-] , D. Černý [-] , F. Škorvánek [-] , M. Čáp [-] , J. Pouzar [-] , M. Ptáček [-] , P. Stupka [-] (81. M. Drtina [-] ) , A. Kaličiak [-] , L. Syrový [-]

ŽK: 8. P. Junek - 8. F. Škorvánek , 55. O. Novák , 82. O. Pouzar . ČK: 49. F. Škorvánek .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Jarolímek Roman - STEHLÍK Jan, HLAVNIČKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Dominik Zdržálek
Tip experta: výhra domácích

Po minulém nepřesvědčivém výkonu musíme do tohoto zápasu nastoupit úplně jinak a musíme dominovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích