0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lužec měl na dosah bod, Kralupy však dvěma góly v posledních dvou minutách utkání rozhodly o svém vítězství


Branky


3

Na horkou půdu do Lužce přijeli kralupští fotbalisté v roli jasného favorita a lídra soutěže. Domácí Lužec, který na jaře, stejně jako Kralupy, neztratil ani bod, však nedal svoji kůži zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Vstup do utkání byl z obou stran opatrnější. Více ze hry měly však Kralupy, které ze středu záložní pětice vedl Jiří Novotný. Jejich snahy ale končily na dobře organizované obraně domácích.

 

První větší šance přišla po zhruba půlhodině hry. Individuální akci hostujícího Řenče zakončoval Jakub Polák. Jeho střela z úrovně pokutového kopu však pouze vyprášila rukavice brankáře Rolla.

 

Nemohoucnost ofenziv obou týmů pokračovala i nadále a nic zajímavého do konce prvního poločasu, co by stálo za zmínku, se neudálo.

 

Úvodní dějství tak skončilo nerozhodně 0:0.

Poločasová střídání přinesla svěží vítr

Druhý poločas začaly Kralupy aktivněji a díky střídajícímu Zdržálkovi, který pořádně větral obranu Lužce, byly nebezpečnější po své levé straně.

 

První velké šance si však paradoxně vytvořili lužečtí, kteří po rohovém kopu orazítkovali tyč Šídlovi svatyně a následně pohotovou střelu domácího Roučka z bezprostřední blízkosti kryl brankář Šídlo sám.

 

Hra začala nabírat s ubíhajícím časem na intenzitě i nervozitě a začalo přibývat nedovolených zákroků. Po dvou takových měli hosté výhodu přímého kopu, ale ani jeden neskončil zápisem do gólových statistik.

 

Dvě minuty před koncem pak misky vah překlopil na stranu Kralup obránce Řenč, který využil důrazu svých spoluhráčů při rohovém kopu a stál ve správný čas na správném místě.

 

V nastavení pak zvyšoval na konečných 2:0 pro hosty svým druhým gólem v sezóně výborný Zdržálek, který zakončil individuální akci od poloviny hřiště do odkryté branky, jelikož brankář Rollo šel pomoci svým spoluhráčům na rohový kop.

 

Kralupy tak i přes matný výkon berou tři body a drží si tak na čele čtyřbodový náskok před Starou Boleslaví.

 

Naopak Lužec poprvé v jarní části sezóny ztratil.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Martin Tauchman: Na to, že jsme hráli s prvním mužstvem tabulky, jsme nebyli horším týmem. Jednoznačně remízové utkání. Chválím všechny hráče za předvedený výkon. Teď nás čeká druhý tým tabulky, který je dle mého názoru fotbalovější a bude to těžké.:

FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Dnes jsme neodehráli povedené utkání. Slušela by tomu remíza, ale díky proměněné standardní situaci dvě minuty před koncem jsme strhli zápas na naší stranu. Domácí fotbalisté podali bojovný a týmový výkon.:



Sestavy


AFK Eletis Lužec
V. Rollo [-] - L. Černohlávek [-] (75. P. Pešta [-] ) , J. Uher [-] , L. Bernard [-] , D. Tauchman [-] , M. Tauchman [-] , M. Hruška [-] , D. Hrdlík [-] , P. Kolařík [-] , L. Prejza [-] , T. Roučka [-] (67. M. Kučaba [-] )

FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - Z. Kouba [-] , J. Víteček [-] , M. Řenč [-] , R. Culek [-] - J. Polák [-] (62. J. Kulhavý [-] ) , D. Weiner [-] (46. D. Zdržálek [-] ) , M. Houška [-] , D. Hemr [-] (69. M. Uhlíř [-] ) , J. Novotný [-] - P. Junek [-] (46. J. Matějček [-] )

ŽK: 45. J. Uher , 51. L. Prejza , 56. T. Roučka - 82. M. Uhlíř .
Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Zbyněk Štrupl
Tip experta: výhra hostů

To samé, jako Stará Boleslav. Kralupy nezaváhají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů