4:1
(2:1)
34. J. Riesz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště prodloužilo svou šňůru neporazitelnosti a Poděbradům ji naopak ukončilo


Branky


5. M. Sabol , 19. A. Knobloch , 64. M. Sabol (p.) , 79. D. Sedláček - 34. J. Riesz
6

Mnichovo Hradiště přivítalo na domácí půdě ve 25.kole Slovan Poděbrady, které v ajrní části ještě neprohrálo a to samé domácí MSK. Oba celky chtěli tuto šňůru prodloužit a očekával se vyrovnaný vzájemný duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště aktivnější

První poločas začalo lépe domácí Mnichovo Hradiště a již v 5.minutě šlo do vedení díky Martinu Sabolovi, který se trefil střelou z 25 metrů do levého horního rohu hostující branky. Hráči Poděbrad nenapadali a Mnichovo Hradiště toho využívalo a nepouštělo hosty do hry. V 19.minutě se po přihrávce Charváta dostal do průniku Adam Knobloch, který obstřelil brankáře Hadvičáka a poslal MSK do vedení 2:0. Hosté se díky dobré hře domácích nedostávali tolik do zápasu, ale jednu ze svých mála šancí proměnili, když se po chybě domácích dostal k centru Havrda a míč na zadní tyči zakončil Jiří Riesz. Slovan Poděbrady snížení pozvedlo, ale do konce poločasu jíž žádná branka nepadla. 

 

Domácí přidali branky

Ve druhém dějství domácí pokračovali  ve svém týmovém výkonu a skvěle fungující obrana nepouštěla Poděbrady do šancí. Okolo 60.minuty se dostal do průniku domácí Majdl, ale o pár centimetrů netrefil branku. V 64.minutě zahrávalo Mnichovo Hradiště pokutový kop, který s klidem proměnil Martin Sabol a přidal si tak již druhou branku utkání. Mnichovohradišťský David Sedláček přidal ještě čtvrtou branku, když jeho střelu zpoza vápna tečoval jeden z hostujících obránců a brankář hostů již nemohl nic dělat. 



Ohlasy k zápasu


Mnichovohradišťský SK
Aleš Kohout, trenér: Rozhodlo, že jsme brzy proměnili své šance. Soupeř potom také nějaké měl a zápas se mohl vyvíjet jinak. Celkově jsme ale byli lepší a zvítězili zaslouženě, i když tak jednoduché, jak napovídá výsledek, to nebylo.

SK Slovan Poděbrady
Libor Pala, trenér: Chtěli jsme co nejdéle udržet nulu, pak bychom snad mohli něco uhrát, ale brzy jsme dostali gól a tím se to celé rozpadlo.



Sestavy


Mnichovohradišťský SK
M. Vrána [-] - D. Pokorný [-] , V. Majdl [-] (61. D. Sedláček [-] ) , J. Rakouský [-] (70. A. Pešta [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Sabol [-] , A. Knobloch [-] , J. Mihalík [-] , P. Vegricht [-] , J. Zajíček [-] , A. Charvát [-] (70. R. Macek [-] )

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - M. Lovětinský [-] (61. P. Mišák [-] ) , M. Švára [-] , N. Ber [-] , J. Riesz [-] , J. Sekera [-] (61. J. Stánok [-] ) , J. Havrda [-] (61. F. Říha [-] ) , C. Hran [-] , J. Bernard [-] (84. J. Hron [-] ) , P. Štěpánek [-] , J. Borovička [-]

ŽK: 76. J. Stánok , 82. J. Riesz .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pejša Jakub - PEJŠA Tomáš, ZÍKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Jaroslav Havlát
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, hosté mají dobré výsledky, ale myslím si, ze domácí si to pohlídají a získají 3 body, bude se ovšem odvíjet od sestavy hostů a zda bude hrát Magera. 4:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů