Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokoleč potvrdila roli favorita až ve druhém poločase


8

Celek Jawa Divišov přivítal na své půdě vedoucí celek soutěže na domácí půdě a po minulém přídělu od Průhonic si chtěl spravit chuť a před diváky alespoň získat cenný bod. Sokoleč po minulém kolotoči, který předvedla Mělníku očekávala další snadnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První branku utkání vstřelili možná překvapivě domácí. O branku se postaral Hák. Domácí si toto vedení dlouho neužili a za necelé tři minuty srovnal skóre spolehlivý střelec hostů Křivánek. Poté přišlo velké množství zahozených šancí ze strany hostů, kdy pelášili nejméně 3x sami na Šimáčka, ale pokaždé neúpěšně. Nutno podotknout, že domácí se soustředěli především na obranu, jelikož si byli vědomi síly hostů, a tak skončil první poločas nerozhodně.

Křivánkův hattrick

Do druhého dějství hosté vstoupili aktivně a gól byl vyloženě na vlásku, ale stále se hrálo do plných a žádná ze šancí nebyla proměněna. V polovině druhého poločasu rychle rozehráli standardní situaci a opět Křivánek zakončil přesně. Poté přišla vražedná dvouminutovka, kdy se trefil potřetí Křivánek a skóre uzavřel Provazník na konečných 1:4.



Sestavy


TJ JAWA Divišov
P. Šimáček [-] - L. Rozsypal [-] , M. Vondrák [-] (73. M. Vašírovský [-] ) , J. Zahradníček [-] , J. Blažíček [-] , T. Babický [-] , Z. Hák [-] (79. Z. Pekárek [-] ) , J. Vondrák [-] , P. Srb [-] (88. F. Bureš [-] ) , L. Krňanský [-] , F. Šmíd [-]

SK Sokoleč
M. Shokodko [-] - J. Provazník [-] (87. J. Čáp [-] ) , L. Křivánek [-] , T. Javorek [-] (78. M. Nágl [-] ) , R. Fink [-] (81. R. Hruška [-] ) , M. Dymeš [-] , T. Skokan [-] , T. Svoboda [-] , T. Kozel [-] , L. Hruška [-] , D. Snop [-]

ŽK: 65. J. Blažíček , 84. Z. Pekárek , 85. M. Vondrák , 87. P. Srb .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - MAREŠ Bohumil, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Michal Král
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra Sokolče.

Tip: výhra hostů

4. 5. 2022 15:17
Tip: Výhra hosti

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů