2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov po dvou zápasech zabral a odnesl to Bousov brankou v závěru utkání


Branky


8

Fotbal Hlízov přivítal ve 24.kole na domácí půdě kvalitního soupeře z Dolní Bousova. Hlízovští chtěli po třech utkáních opět bodovat naplno a bousovští odčinit domácí prohru se Slovane Poděbrady.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Hosté odjížděli k utkání ve velmi prořídlé omlazené sestavě s dorostenci a dokonce jedním hráčem žáků. První šanci utkání měl hostující Bělík, ale jeho střela nad branku. Poté se dostali do podobného šance domácí, ale také přestřelili nad. V 11.minutě Keszeg vybojoval míč na levé straně hřiště a přihrál Ondřejovi Klímovi na velké vápna, který otevřel skóre zápasu ranou pod břevno. Domácí srovnali zanedlouho po rohovém kopu podnikli rychlý brejk, který zakončoval Vyhnánek. O pár minut pozdějí domácí mohli jít do vedení, ale Sýkora byl proti a vytasil skvělý zákrok proti nájezdu domácího forvarda. Vzápětí měl velkou šanci na druhé straně Hrdý, ale sám před brankářem poslal míč nad. Ve 27.minutě poslal míč Bělík vedle a před koncem poločasu musel domácí Míšek vytěsnit střelu Ježka na břevno. Poslední vážnější akci prvního poločasu měli domácí, ale Sýkora opět kryl.

Branka v závěru

Vstup do druhého dějství vyšel hostům, kdy aktivní Bělík vystřelil během prvních 5 minut třirát, ale všechny jeho pokusy skryl brankář. V 66.minutě jsme mohli vidět strkanici, ze které vzešlo vyloučení na každé straně, které vyfasoval Ježek za strčení do Vyhnánka a následně Růžička do Ježka. Poté podržel dvakrát hosty nad vodou opět Sýkora. Utkání už schylovalo k remízovému výsledku, ale proti byl střídající Kosprd, který se prosmýkl mezi stopery, zmocnil se míče a překonal Sýkoru a upravil na konečných 2:1.



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart, trenér: Jsem spokojený s výhrou a vůlí týmu ji urvat za každou cenu, ale ne s naši fotbalovou kvalitou.

Dolnobousovský SK
Luděk Holub, trenér: Utkání, kde jsme byli herně lepším týmem, ale bohužel jsme neproměnili šance nás stálo body.



Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - J. Růžička [-] , M. Šváb [-] , R. Hačka [-] - M. Frejlach [-] , P. Růžička [-] , M. Jarůněk [-] (60. M. Král [-] ) , T. Šváb [-] - V. Para [-] (43. T. Šusta [-] ) , V. Maxa [-] (81. D. Kosprd [-] ) , T. Vyhnánek [-] -

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - P. Ježek [-] , M. Horák [-] (72. O. Šimek [-] ) , F. Klíma [-] , J. Hrdý [-] - A. Pavliš [-] (91. J. Macoun [-] ) , Z. Bělík [-] , T. Honc [-] - J. Keszeg [-] , L. Holub [-] (64. M. Kubišta [-] ) , O. Klíma [-] (34. M. Merva [-] )

ŽK: 92. T. Vyhnánek - 87. F. Klíma . ČK: 66. J. Růžička - 66. P. Ježek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tichý Lukáš - BRAUNŠVEIG Vojtěch, ŠESTOŘÁD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Michal Král
Tip experta: výhra domácích

Po dvou porážkách venku a bez vstřelené branky doma zabereme a vyhrajeme o 3 branky

Tip: výhra domácích

4. 5. 2022 15:16
Tip: Výhra domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích