Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záryby svými chybami darovaly Hradišti všechny tři body


Branky


8

Záryby přivítaly ve 24.kole na domácí půdě Mnichovo Hradiště. Záryby, které vyfasovaly v minulém týdnu bůra s rezervou Čáslavi chtěli prolomit šňůru šesti zápasů bez získaného bodu. Zato Mnichovo Hradiště, které se veze na vítezné vlně a v jarní části ještě nenašly přemožitele a chtěli tuto šňůru prodloužit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr poločasu patřil hostům

První poločas moc pohledný fotbal nepřinesl, MSK se nedokázalo dostat do tempa a Záryby se nakopávanými balóny dostávali do vápna hostů. První branka zápasu padla až ve 42. minutě, když z rohového kopu skóroval hrající trenér Záryb Lukáš Carmine. Obdržená branka hosty spíše nakopla a ve 45.minutě vyrovnal Svoboda, aby toho nebylo málo pro domácí, tak ihned po rozehrání přišla další chyba v rozehrávce a Peštův centr zakončil Radačovský a během minuty otočil skóre zápasu.  

 

Sedláček potrestal chyby

Do druhého poločasu Záryby vstoupily aktivně a byla z toho penalta, kterou vyrobil Knobloch ve 49.minutě, kterého trefil míč do ruky ve skluzu. K penaltě se postavil Školák a vyrovnal. Vyrovnané skóre ale dlouho nevydrželo, protože 5 minut po brance Záryb poslal MSK do vedení po nedorozumění obránce s brankářem střídající David Sedláček, který vstřelil také uklidňující čtvrtou branku v 74.minutě, kdy po chybě v obraně, kterou se snažil dlouhým vyběhnutím řešit gólman už neměl problém zakončit do odkryté branky.



Sestavy


TJ Sokol Záryby
D. Panzner [-] - F. Valentin [-] (72. V. Bojkovič [-] ) , P. Strniště [-] , D. Stanislav [-] , L. Carmine [-] (46. D. Valeš [-] ) , J. Toml [-] (82. R. Fabián [-] ) , L. Procházka [-] , D. Hrčka [-] , D. Ploc [-] , J. Schütz [-] , M. Školák [-] (72. V. Valentin [-] )

Mnichovohradišťský SK
M. Vrána [-] - J. Radačovský [-] (46. D. Sedláček [-] ) , A. Charvát [-] (58. V. Majdl [-] ) , A. Pešta [-] (58. P. Nohýnek [-] ) , M. Sabol [-] (79. J. Rakouský [-] ) , A. Knobloch [-] (79. R. Macek [-] ) , J. Mihalík [-] , P. Vegricht [-] , J. Zajíček [-] , D. Pokorný [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 55. M. Školák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENEŠ Adam, ASNÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Michal Král
Tip experta: výhra hostů

Hradiště venku v klidu zvítězí 1:4.

Tip: výhra hostů

4. 5. 2022 15:15
Tip: Výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů