Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 10:15

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čelákovice měly na lopatě Pšovku, ale přesto nemají ani bod


Branky


8

Čelákovice přivítaly na domácí půdě druhý celek tabulky Pšovku Mělník. Po minulé prohře v Jesenici si domácí chtěli spravit chuť, ale úkol je nečekal lehký. Suverenní Pšovka povrdila svpou suverenity další výhrou nad těžkým soupeřem z Hlízova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól hostů

Výkop patřil domácím a hned v 10. vteřině Pánek utekl po přihrávce na levé straně hřiště, ale v tváří v tvář s Čížkem minul branku. Na druhé straně už ve 3. minutě byl Šmíd přesnější, kdy poslal odražený míč do sítě. Pšovka měli zanedlouho další šanci, kdy se dostali do šance dva na brankáře, ale situaci trestuhodně nevyužili. Poté domácí Dalekorej i Pánek šance zahodili a Kovalov neprostřelil hradbu těl před sebou. Hosté po zbytek prvního poločasu branku neohrozili a měli pouze náznaky šancí ze standardních situací. 

Csaplárova past zklapla dokonale

Druhý poločas byl vyrovnaný a paradoxně se domácí dokázali prosadit, přesněji Dalekorejovi po rohovém kopu. Za necelých patnáct minut po přihrávce Pánka opět skóroval Dalekorej a dokonal obrat. Drama přinesl až samý závěr utkání, kdy nejprve nebyla uznána branka pro ofsajd. Zanedlouho dokázal vyrovnat střídající Miřatský. Domácí mohli ještě strhnout vítězství na svou stranu, ale po chybném vyběhnutí brankáře Pšovky netrefil Dalekorej opuštěnou branku. Dalo by se říci, že v poslední vteřině utkání zahrávali hosté standardní situaci po které vznikla ve vápně skrumáž a Šmíd se podruhé dokázal prosadit a zasadit domácím pro fotbalisty známou Csaplárovu past. 



Ohlasy k zápasu


SK Union Čelákovice
Milan Šikl, sekretář: Byli jsme lepším celkem a s Pšovkou prohráli, když jsme doplatili na neproměňování šancí.

FK Pšovka Mělník
Jan Studený, trenér: Na zápas v Čelákovicích musíme rychle zapomenout. Sice jsme získali tři body, ale náš výkon byl daleko za očekáváním.



Sestavy


SK Union Čelákovice
J. Schlosser [-] - B. Vacek [-] , R. Štrobl [-] (87. O. Skalický [-] ) , M. Arazim [-] , V. Konečný [-] (71. A. Hromas [-] ) , M. Kredba [-] , J. Dalekorej [-] , D. Kovalov [-] , O. Kolovecký [-] , J. Filip [-] , P. Pánek [-] (83. L. Haloun [-] )

FK Pšovka Mělník
V. Čížek [-] - J. Pokorný [-] (44. L. Rypka [-] ) , R. Šmíd [-] , J. Chytil [-] (57. J. Mihalík [-] ) , J. Šimandl [-] , M. Havel [-] (67. P. Šára [-] ) , R. Dvorný [-] (85. D. Bursa [-] ) , R. Beneš [-] , M. Mrvík [-] , J. Studený [-] (75. R. Miřatský [-] ) , D. Grabmüller [-]

ŽK: 13. J. Filip , 58. M. Arazim - 21. J. Studený , 78. D. Grabmüller .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Michal Král
Tip experta: remíza

Čelákovice překvapí a uhrají remízu 1:1

Tip: výhra hostů

4. 5. 2022 15:11
Výhra hosů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů