Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 10:15

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiráň se blýskl hattrickem a Poděbrady dál válcují své soupeře


Branky


8

Slovan Poděbrady přivítal ve 24.kole na své půdě rezervu Čáslavi. Poděbrady chtěli svou šňůru natáhnout a čáslavští prozměnu chtěli potvrdit domácí výhru z minulého týdne a bodovat na půdě silných Poděbrad.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól nic neznamenal

Vstup utkání vyšel lépe hostům a už ve 3. minutě skóroval Chábera, který postupoval sám na brankáře a střelou na vzdálenější tyč překonal Hadvičáka. Na vyrovnání se nečekalo dlouho, kdy Štěpánek dokázal hlavičkou v 16.minutě po rohovém kopu srovnat stav utkání. Druhý gól padl po hrubé individuální chybě, kdy hosté přihráli Jiráňovi, ten šel sám na bránu a proměnil svou šanci. Do konce poločasu navýšil vedení ještě Říha, který po jednom z mnoha rohů se dostal k odraženému míči a propálil vše, co mu stálo v cestě.

Jiráň završil hattrick

Do druhé poločasu domácí vlítli jako uragán a ve 49.minutě přišla další branka po chybě v zadních řádách, kdy se prosadil opět Jiráň. Za čtvthodinu se prosadil Jiráň z penalty a završil tak svůj hattrick a o výsledku bylo rozhodnuto jelikož rezerva Čáslavi přijela ve velmi okleštěné sestavě s několika zraněnými hráči a dorostenci v sestavě. V 70. minutě dal konečnou podobu utkání Lovětínský, který prostřelil bezmocného Berana po přihrávce Pacovského. Domácí tak nepoznali hořkost porážky v jarní části a jen litují podzimních ztrát, které je připravili o možnost bojovat o postup.



Ohlasy k zápasu


SK Slovan Poděbrady
Libor Pala, trenér: Tým ukázal svoji vnitřní sílu a má svoji tvář. Soupeř byl nepříjemný, když dostal prostor a byl schopný přejít jeden na jednoho.

FK Čáslav B
Lukáš Jirků, trenér: Bohužel jsme neměli možnost střídání a oživit hru, a tak se druhý poločas dohrával a bohužel pro nás jsme inkasovali tři branky,



Sestavy


SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] (86. V. Černý [-] ) - P. Štěpánek [-] , L. Jiráň [-] (70. M. Pacovský [-] ) , M. Švára [-] , J. Borovička [-] , F. Říha [-] (83. J. Hron [-] ) , J. Sekera [-] (70. J. Riesz [-] ) , J. Havrda [-] (70. M. Lovětinský [-] ) , C. Hran [-] , J. Bernard [-] , N. Ber [-]

FK Čáslav B
J. Beran [-] - M. Kotrba [-] (90. L. Jirků [-] ) , T. Kopp [-] (61. V. Pavlík [-] ) , J. Vilím [-] , A. Chábera [-] , T. Fišr [-] , T. Havrda [-] , D. Eisner [-] , M. Čáp [-] , M. Kubín [-] , M. Lebduška [-]

ŽK: 19. J. Havrda , 26. M. Hadvičák , 60. C. Hran , 74. P. Štěpánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stránský Martin - VYHNAL Karel, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Michal Král
Tip experta: výhra domácích

Slovan je jasný favorit a potvrdí to výhrou 3:1

Tip: remíza

4. 5. 2022 15:11
Remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích