Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průhonice přejely Divišov rozdílem třídy ve druhém poločase


5

Průhonice přivítaly na domácí půdě ve 23.kole nedaleký Divišov, který porazil v minulém kole poslední Rejšice a do Průhonic jel v roli outsideru. Zato Průhonice nadělovaly v minulém kole na Mělníku a dotírají na špičku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný první poločas

Utkání začalo dle předpokladů, domácí více na balónu a hosté zatažení v obranném bloku. Už ve 4.minutě otevřel pohotově skóre Štěpnička– 1:0! Obraz hry se moc nezměnil ani po vstřelené brance a tak domácí dobývali zalezlého soupeře. Domácí Vosátka se po třech neproměněných šancí svých spoluhráčů, prosadil se hlavou 2:0. Do konce poločasu se už nic zásadního neudálo.

 

Průhonice zvýšily obrátky

Do druhé půle domácí nasadili Bureše, který hru rozpohyboval a zkvalitnil. Domácí se prosadili, jak ze vzduchu, tak po kombinaci. Myslím, že fotbaloví diváci si museli přijít na své. Branky padaly ať už po rozehraném rohu a zakončení hlavou do prázdné, tak při rozebrání obrany a sérii několika krátkých narážeček na malém prostoru ve velkém čtverci se blížilo fotbalové dokonalosti!! Branky vstřelili krátce po změně stran Neuberg a Bureš, krátce po Burešovi snížili hosté díky Pekárkovi - 4:1. Dále zvýšil vedení Jemelík. Necelých 10 minut před koncem utkání se prosadil ještě dvakrát krátce po sobě Hochman a upravil tak na konečný výsledek.



Sestavy


Spartak Průhonice
M. Štika [-] - T. Souček [-] , J. Štěpnička [-] , D. Bereš [-] (70. L. Mezei [-] ) , J. Frohna [-] (27. T. Bábovka [-] ) , J. Neuberg [-] , P. Hochman [-] , Z. Jemelík [-] , J. Vosátka [-] (46. M. Bureš [-] ) , P. Melíšek [-] (82. Z. Špaček [-] ) , P. Kotýnek [-]

TJ JAWA Divišov
P. Šimáček [-] - L. Zákostelský [-] (54. M. Kopecký [-] ) , M. Vondrák [-] , F. Bureš [-] , J. Blažíček [-] , T. Babický [-] , Z. Pekárek [-] , J. Vondrák [-] , P. Srb [-] , L. Krňanský [-] , F. Šmíd [-]

ŽK: 71. T. Souček .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Mareš Bohumil - SANDEV Patrik, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Matěj Falta
Tip experta: výhra domácích

Co platilo pro Sokoleč, platí momentálně i pro Průhonice.

Tip: výhra domácích