Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolec nasázela 8 branek za půl hodiny a Mělník do druhého poločasu už nenastoupil


5

Sokoleč přivítala ve 23.kole na domácí půdě předposlední FC Mělník, který v minulém kole schytal 6 branek od Průhonic. Zato Sokoleč hrající ve velké chuti, očekával výhru a jednalo se pouze kolik branek nastřílí v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zničující půlhodina

Na tabuli svítila 4.minuta a první branku vstřelil Křivánek. To ještě nikdo z diváků netušil, co teprve přijde. Poté během 5 minut vstřelili dominující domácí tři rychlé branky, kdy se trefil Provazník a dvakrát Křivánek, který v 15.minutě dovršil hattricku z pokutového kopu. Poté museli hosté vystřídat zraněného Válka jediným nahradníkem, kterým byl k dispozici. Domácí dále pokračovali v jejich představení a během dalších 7 minut přidali čtyři branky, kdy se postupně trefili Fink, Snop, Provazník a skóre prvního poločasu uzavřel ve 30.minutě Křivánek. 

 

Hosté nenastoupili do druhého poločasu



Ohlasy k zápasu


SK Sokoleč
Josef Šátek, šef klubu: Soupeř nahlásil zranění hráčů a už nenastoupil. Beru to jako neúctu k divákům, kterých tady bylo celkem dost. Takže vlastně není co hodnotit. Tohle se mi ještě nestalo, na takovéto úrovni je to divné.

FC Mělník
Jan Liška, trenér: Dohrávali bychom v devíti. Už takhle je to pro nás obrovská ostuda. Na zápas se mi omluvilo celkem devět hráčů včetně těch stabilních, kteří hrají v základní sestavě. K utkání jsme jeli s asi sedmi dorostenci, kteří měli za sebou včerejší zápas své kategorie, někteří nastoupili polozranění.



Sestavy


SK Sokoleč
M. Shokodko [-] - D. Snop [-] , L. Hruška [-] , M. Trumpus [-] , T. Skokan [-] - T. Javorek [-] , R. Fink [-] , M. Nágl [-] , T. Svoboda [-] - L. Křivánek [-] , J. Provazník [-] -

FC Mělník
D. Lomský [-] - J. Mikula [-] , V. Volf [-] , V. Antoš [-] , D. Válek [-] (17. F. Radomil [-] ) - P. Steinz [-] , J. Pudil [-] , P. Brůža [-] , T. Douděra [-] , D. Liška [-] - P. Kujal [-] -

ŽK: 32. V. Volf , 32. P. Kujal , 34. P. Steinz .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Matěj Falta
Tip experta: výhra domácích

Sokoleč své soupeře doslova ničí.

Tip: výhra domácích