P. Vegricht 39.
M. Sabol 74. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště si poradilo v dalším okresním derby i s Luštěnicemi


Branky


39. P. Vegricht , 74. M. Sabol (p.) - 51. S. Hrynčuk
5

Hradiště přivítalo v 23.kole na domácí půdě nedaleké Luštěnice a čekal je tak další okresní soupeř. Luštěnice po minulé remíze s rezervou Čáslavi, chtěli opět naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní domácí

V prvním poločase bylo aktivnější domácí MSK, které se více tlačilo do koncovky. Hosté z Luštěnic hrozili především z rychlých protiútoků. První velkou šanci měl ve 20.minutě Charvát, který zakončoval hlavou, ale branka z toho nepadla. Ve 39.minutě se po souhře Sabola a Radačovského trefil Patrik Vegricht.  

 

Hosté se zlepšili

Druhou půli začali lépe hráči Luštěnic a hned v 51.minutě vyrovnal stav zápasu Stanislav Hrynčuk. Herní převahu měli stále domácí a díky tomu se také dostávalo do mnoha šancí, ale žádná neskončila brankou. V 60.minutě mohli hosté šance, kdy Fišer na zadní tyči byl zcela osamocen, ale hlavičkoval nad. Za pár vteřin na druhé straně vykopával Hůlka po zásahu brankáře z brankové čáry. V 74.minutě se po faulu na Knoblocha kopal pokutový kop, který proměnil Martin Sabol a poslal tak Mnichovo Hradiště do vedení. Zbytek zápasu přineslo řadu nepřeností. V posledních minutách zápasu domácí několikrát zbytečně faulovali a Luštěnice zahrávali standardní situace ze kterých ale nevytěžili žádnou vážnější šanci.  



Sestavy


Mnichovohradišťský SK
M. Vrána [-] - J. Rakouský [-] (56. D. Sedláček [-] ) , J. Radačovský [-] (93. R. Macek [-] ) , A. Charvát [-] (80. P. Nohýnek [-] ) , M. Sabol [-] , A. Knobloch [-] , J. Mihalík [-] , P. Vegricht [-] , J. Zajíček [-] , D. Pokorný [-] , J. Svoboda [-]

TJ Sokol Luštěnice
L. Pistor [-] - O. Fišer [-] (79. R. Hrdlička [-] ) , J. Lada [-] (86. T. Hrdlička [-] ) , J. Semerák [-] (61. J. Grus [-] ) , S. Hrynčuk [-] , T. Prisčák [-] , J. Grus [-] , V. Horák [-] , M. Hůlka [-] , O. Mísař [-] , L. Lasák [-]

ŽK: 88. J. Svoboda , 93. J. Radačovský .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: BUDIL Daniel - NERAD Vojtěch, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Matěj Falta
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí svou formu, věřím, že fotbalovost zvítězí nad hrubou sílou.

Tip: remíza