Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav rozhodla už v prvním poločase a Zárybům nadělila pověstného bůra


Branky


5

Rezerva Čáslavi přivítala ve 23.kole na své půdě Záryby, které ještě v jarní části nepoznaly vítězství. Čáslav chtěla potvrdit přivezený bod z Luštěnic a protáhnout svou sérii na tři zápasy bez prohry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesvědčivý první poločas a druhý už v povinnosti

Začátek domácím vyšel na výbornou, kdy již ve druhé minutě po pěkné akci vstřelili gól Vančura, který obešel i brankáře a zasunul míč do prázdné branky. Obraz hry mohl být jiný, kdyby hosté v 1.minutě skórovaly ze standardní situace, ale nestalo se tak. Po další pěkné akci navyšoval skóre podél brankáře Chábera. Třetí branka přišla hned vzápětí, kdy domácí po rychle vhozeném autu se uvolnil ve vápně Vančura a poslal nadýchaný centr na zadní tyč, kde stál osamocen Hannich a hlavičkou překonal hostujícího brankáře. Krátce před koncem první půle centroval Hannich, jeho přízemním centr před Cháberou vyškrábl brankář Panzner míč, ale pouze k Dastychovi a ten už překonal snadno brankáře a upravil tak na konečné skóre prvního dějství. Druhý poločas se spíše dohrával z povinnosti, ale i tak nabídl některé šance, které zůstaly nevyužity, především šance Hannicha a Chábery. V 66. minutě po rohovém kopu se prosadil na přední tyči Havrda a domácí tak oslavovali povětstného bůra do sítě Záryb. Zbytek utkání žádnou branku už nepřinesl, ale bohužel pro domácí přinesl pouze zranění, které si odnesl ze zápasu Vondra a Dastych.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav B
Lukáš Jirků, trenér: Vstupovali jsme do utkání s tím, že nebereme nic jiného než 3 body. To jsme naplnili, navíc jsme udrželi čisté konto, takže jsme cíl splnili.




Sestavy


FK Čáslav B
J. Beran [-] - A. Chábera [-] , J. Hannich [-] (61. L. Kubín [-] ) , D. Dastych [-] (67. V. Vondra [-] ) , T. Fišr [-] , J. Vančura [-] , T. Havrda [-] , A. Novák [-] , O. Trekoval [-] (46. J. Špičák [-] ) , M. Kubín [-] , M. Lebduška [-]

TJ Sokol Záryby
D. Panzner [-] - D. Stanislav [-] , V. Bojkovič [-] , F. Mareček [-] , J. Toml [-] , L. Procházka [-] , D. Hrčka [-] , L. Carmine [-] (59. D. Valeš [-] ) , D. Ploc [-] , J. Schütz [-] , M. Školák [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: BYDLÁK David - KURKA Miloš, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Matěj Falta
Tip experta: výhra domácích

Zárybům se na jaře nedaří.

Tip: výhra domácích