2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka se oklepala z prohry a porazila Hlízov


Branky


5

Pšovka Mělník přivítala ve 23.kole na domácí půdě Fotbal Hlízov, který nečekaně padl v minulém kole v Čelákovicích. Mělník chtěl po minulém nezdaru se Slovanem Poděbrady, takže se očekával vyrovnaný souboj dvou kvalitních mužstev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka po chybě v obraně

Úvod utkání byl vyrovnaný a hrálo se ve velmi slušném tempu. V 19.minutě domácí poslali dlouhý míč na útočnou polovinu, který propadl v obraně hostů a Šmíd se dokázal otočit kolem svého strážce a vstřelil první branku utkání. Hosté především hrozili ze standardních situací, které domácí s klidem ubránili a domácím se dařilo především po stranách, ale další situace zůstaly nevyužity.

Hlízov uzamkl domácí

Hlízov ve druhém poločase zvýšil presink a dostal tak domácí pod tlak, kteří nedokázali podržet míč na útočné polovině. Druhý poločas tolik šancí nepřinesl a čekalo se až do 80. minutě, kdy hosté mohli vyrovnat, ale svou šanci nedokázali zužitkovat. V posledních minutách, kdy hosté už vrhli všechny síly do útoku se podařilo Pšovce podniknout po standardní situaci brejk, který domácí nedokázali přerušit a střídající Miřatský vstřelil druhou branku utkání a definitivně poslal hosty k další porážce.



Sestavy


FK Pšovka Mělník
V. Čížek [-] - J. Pokorný [-] (84. R. Miřatský [-] ) , R. Šmíd [-] , J. Chytil [-] (64. J. Mihalík [-] ) , J. Šimandl [-] , M. Havel [-] (79. D. Bursa [-] ) , R. Dvorný [-] (82. L. Rypka [-] ) , R. Beneš [-] , M. Mrvík [-] (74. P. Šára [-] ) , J. Studený [-] , D. Grabmüller [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - J. Růžička [-] , M. Šváb [-] , R. Hačka [-] - M. Frejlach [-] (61. T. Šváb [-] ) , M. Král [-] (74. P. Růžička [-] ) , R. Šesták [-] (46. M. Jarůněk [-] ) , T. Šusta [-] - V. Maxa [-] , T. Vyhnánek [-] , M. Puk [-] (61. V. Para [-] )

ŽK: 33. D. Grabmüller - 23. R. Hačka , 81. V. Para , 87. T. Šváb .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - ŠESTÁK Vojtěch, TVAROH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Matěj Falta
Tip experta: výhra domácích

Pšovka své domácí zápasy pravidelně zvládá.

Tip: výhra domácích