Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Rejšice vyzrály na trápící se Pěčice


Branky


5

Ve 23.kole přivítaly Rejšice na své půdě trápící se Pěčice, které bodovaly pouze v prvním jarním utkání a od té doby si nepřipsaly ani bod. Rejšice po nezdaru s Mělníkem a Divišovem chtěli opět okusit výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V rámci třiadvacátého kola přivítaly poslední Rejšice trápící se Pěčice. Začátek utkání byl z obou stran velmi opatrný, nicméně více šanci měli hosté. Ti se také po šestnácti minutách dostali do vedení, když se střelou na přední tyč z hranice šestnáctky prosadil Šťastný. Domácí to ale nepoložilo a ještě v prvním poločase mohli srovnat, nicméně příležitost Hlaváče zneškodnil brankář Dufek. Ve druhém dějství už se ale Rejšicím zadařilo, v 55. minutě se trefil Mynář. Hosté však předvedli bleskurychlou odpověď a hned po rozehrávce jim vrátil vedení Makovec. Náskok Pěčic mohl pak navýšit Ondřej Novák, avšak jeho střelu z úhlu vyrazil Gabriel na tyč. A to hosty muselo mrzet, neboť následně se dvakrát v krátkém sledu trefil Mynář, který tak zkompletoval hattrick a postaral se o druhou výhru Rejšic v tomto ročníku. Jejich okresní rival naopak prohloubil své trápení, když padl posedmé v řadě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pěčice
Karel Ramharter, šéf klubu: Porazil nás Radek Mynář. Byl v tom zápase prostě rozdílovým hráčem.



Sestavy


SK Rejšice
J. Gabriel [-] - T. Gereš [-] (86. T. Vejvoda [-] ) , V. Zvěřina [-] , D. Mareš [-] , J. Kohl [-] , H. Jaroslav [-] - D. Gracl [-] , D. Váňa [-] - R. Mynář [-] , A. Fingerhut [-] (90. M. Boháček [-] ) , V. Hlaváč [-] (88. R. Krinwald [-] )

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Skuček [-] (77. J. Tůma [-] ) , P. Zítka [-] , V. Novák [-] , M. Heřmanský [-] (74. J. Rychetský [-] ) , J. Kohout [-] , P. Král [-] (83. D. Vodháněl [-] ) , M. Šťastný [-] , J. Makovec [-] , O. Novák [-] , R. Mulač [-]

ŽK: 42. R. Mynář , 72. J. Kohl , 77. V. Zvěřina , 89. H. Jaroslav - 69. V. Novák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Prosr Tomáš - ŠPAČEK Jaroslav, ORÁLEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Matěj Falta
Tip experta: remíza

Pečice nemají na jaře oslnivou formu, přeji vítězství Rejšicím, zápas ale podle mě skončí remízou.

Tip: výhra domácích