0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tabulkový sousedi se rozešli smírně po bezbrankovém výsledku.


Branky


8

V dalším zápase 22.kola přivítaly Luštěnice na domácí půdě souseda z tabulky rezervu Čáslavi. Luštěnice jsou velice spokojeni se vstupem do jarní části soutěže a tak můžou hrát v klidu a nemusí řešit sestupové trable. Čáslav po minulém vítězství, chtěli potvrdit body i venku, tak se očekával vyrovnaný souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez šančí

Luštěnice v prvním poločase byli rozhodně aktivnějším týmem oproti hostům, kteří nedokázali podržet míč v útočné fázi a víceméně si nevytvořili žádnou vážnější šanci v prvním dějství. Pro domácí bylo těžké se dostávat do zahuštěné obrany, ale za zmínku stojí akce Fišera, kdy postupoval ze strany a vybídl Hrynčuka, ale ten na míč těsně nedosáhl. Poté Fišer dával pod sebe na Gruse, který trefil špatně míč a netrefil vůbec branku.

Hosté kousek od vítězství

Ve druhém poločase se rezerva Čáslavi zlepšila, trenér Jirků promíchal sestavou a hráči dokázali podržet míč na útočné polovině. Z druhého poločasu stojí za zmínku akce domácího Semeráka, který střílel ale obrana jeho pokus zablokovala, k dorážce se dostal Pavlíček, ale mířil nad. Překlopit vítězství na svou stranu mohl hostující mladík Špičák, ale brankář Hájek měl dobře postavenou branku a míč skončil pouze na břevně.



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
T. Hájek [-] - O. Fišer [-] , S. Hrynčuk [-] (70. J. Semerák [-] ) , J. Grus [-] , J. Lada [-] (81. R. Hrdlička [-] ) , T. Prisčák [-] , O. Mísař [-] , V. Horák [-] (60. T. Hrdlička [-] ) , M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] , J. Grus [-] (46. L. Lasák [-] )

FK Čáslav B
D. Vyhnánek [-] - J. Špičák [-] , O. Trekoval [-] , D. Dastych [-] (88. D. Šranko [-] ) , A. Novák [-] (83. V. Vondra [-] ) , T. Fišr [-] , T. Havrda [-] , M. Lebduška [-] , M. Kubín [-] , J. Svoboda [-] (46. Z. Lanc [-] ) , D. Eisner [-] (64. L. Kubín [-] )

ŽK: 62. L. Lasák , 80. O. Mísař - 20. O. Trekoval , 60. M. Lebduška .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Stránský Martin - HANÁK Leoš, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Slavomír Vála
Tip experta: výhra domácích

Luštěnice si na domácí půdě s rezervou Čáslavi poradí 2:1.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích