M. Mrvík 40. (vl.)
L. Jiráň 57.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 10:15

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan přehrál lídra soutěže a prodloužil svou sérii


Branky


40. M. Mrvík (vl.) , 57. L. Jiráň
8

Slovan Poděbrady přivítal v 22.kole na své půdě vedoucí tým Pšovku Mělník, která za celou jarní část ztratila pouze 2 body za remízu v Divišově. Slovan Poděbrady zase ztratil body pouze po remízách v Luštěnicích a Hlízově, a tak se očekával souboj dvou fotbalových celků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól

Oba celky prohrály naposledy v podzimní části a tak se čekal tuhý boj mezi šestým a vedoucím celkem z Pšovky Mělník. Oba týmy se snažili o kombinační hru, která ovšem během prvního poločasu vždy ztroskotala na skvěle hrajících obranách obou mužstev. Pšovka měla ofenzivní choutky hlavně ze své pravé strany, narozdíl od Slovanu, který se pokoušel prokombinovat přes střed hřiště a využít nějakou ze svých standardních situací.Již se blížil konec první půle, když Slovan rozehrával právě jednu ze standardních situací, míč se po několika odrazech dostal k Bernardovi, který svoji slabší levou nohou vystřelil tak prudce, že hostující Mrvík pouze stihl střelu zblokovat a ke smůle domácích do protipohybu brankáře, 1:0 pro Slovan. Do konce poločasu už se nic zajímavého nestalo.

 

Slovan přidal ještě jednu branku

Do druhé půle lépe vstoupili hosté, kdy si vytvořili desetiminutový tlaku, ale domácí obrana si opět s útokem Pšovky poradila. Hra se opět vyrovnala a především odehrávala ve středu pole až do 57.minuty, kdy utekl domácí Jiráň, přihrál pod sebe nabihajícímu Řihovi, který byl sám před brankářem, ale rozhodl se ještě vyšperkovat celou akci a vrátit Jiráňovi, který ještě stihl naznačit střelu, nechal projet hostujícího stopera a obstřelil golmana hostů Čízka, 2:0. Slovan si touto akcí udělal z hostující obrany doslova trhací kalendář. Do konce utkání zbývalo 30 minut za kterých se hrál slušný kombinační fotbal, ale opět bez výraznějších gólových akcí. Když už se do jedné Slovan dostal, tak Říha z deseti metrů prěkopl. Za zmínku už stojí pouze zákroky hostujícího Miřatského a jeho dalších frustračních zákroků na hráče Slovanu, které stihl během svých 8 minut na hřišti a musel být rád,že vyvázl jen se žlutou kartou. Utkání skončilo vítězstvím 2:0 pro Slovan Poděbrady a ten tak oplatil Pšovce podzimní prohru 3:0 z Mělníka.


Ohlasy k zápasu


SK Slovan Poděbrady
Libor Pala, trenér: Byl to z naší strany takticky nejvyzrálejší výkon. Dobře jsme bránili, soupeře jsme do ničeho nepustili.

FK Pšovka Mělník
Jan Studený, trenér: Utkání bylo hratelné, alespoň bodík by byl super. Jsem spokojený s tím, že kluci nic nevypustili. Zápas byl z naší strany odmakaný, ale chyběly góly.



Sestavy


SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - P. Štěpánek [-] , N. Ber [-] , L. Jiráň [-] (62. J. Hron [-] ) , M. Lovětinský [-] , J. Borovička [-] , J. Sekera [-] , J. Havrda [-] (89. O. Sezima [-] ) , J. Riesz [-] , J. Bernard [-] , F. Říha [-]

FK Pšovka Mělník
V. Čížek [-] - J. Pokorný [-] (84. J. Mihalík [-] ) , R. Šmíd [-] , J. Chytil [-] , J. Šimandl [-] , M. Havel [-] (66. L. Rypka [-] ) , R. Dvorný [-] , R. Beneš [-] , M. Mrvík [-] (77. D. Bursa [-] ) , J. Studený [-] , D. Grabmüller [-] (84. R. Miřatský [-] )

ŽK: 72. J. Havrda - 88. R. Miřatský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - LAMBEV Marek, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Slavomír Vála
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že to bude vyrovnané utkání a přeji to Pšovce jestli chce postoupit. 1:2

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích