1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov se rozešel smírně s Poděbrady


Branky


8

Fotbal Hlízov přivítal v 21.kole Slovan Poděbrady. Oba celky nepoznaly hořkost porážky v jarní části a proto se očekával tuhý boj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlík Jiráň dělal problémy

Zapas začal opatrně a již po prvních minutách bylo jasno, že se nebude hrát úplně kombinační fotbal.Domácí hráli dlouhé míče do těla na své útočníky a spoléhali, že se dokáží prosadit proti obráncům hostí. Naopak hosté hráli dlouhé míče za domácí obranu a spoléhali na rychlost svých útočníků Jiráně a mladého Lovětínského. V 19.minutě hostům vyšel již zmiňovaný dlouhý pas z kopačky Sekery za obranu hostů, kde Jiráň využil zaváhání domácí obrany a prostřelil Míška, 0:1 pro Slovan. Utkání pokračovalo v již nastoleném rytmu. Domácí se dostávali k brance hostů hlavně po standardních situacích, ty si ale hostující obrana dokázala vždy pohlídat a odvrátit do bezpečí. Hosté se pokoušeli o jednoduchý přechod s centry ze stran,ale také neúspěšně.Ke konci prvniho poločasu šel Jiráň sám na domácího brankáře, ten ale skvělým zákrokem vystihl úmysl útočníka a odvrátil na roh.

 

Přišlo vyrovnání

Ve druhém poločase se hra nezměnila a bylo k vidění z obou stran spousta nakopávaných míčů. Ojedinělá povedená kombinace v 70.minutě se povedla hostům, kteří dobře zakombinovali ve středu hřiště, míč se dostal na hrot k Vyhnánkovi a ten se střelou na zadní tyč nemýlil, 1:1. Pár minut po obdržené brance postupoval sám na branku domácích Riesz, ale ke smůle hostů přeloboval golmana i s brankou. Domácí si  do konce utkání už nevytvořili žádnou vyloženou příležitost ke skórování, naopak hostující Jiráň v nastavení šel opět sám na domácího brankáře Míška,kterého si přehodil, ale při doklepnuti míče do prázdné branky byl evidentně odstrčen domácím obráncem a nedokázal míč dostat do sítě. Jasnou penaltu hlavní rozhodčí neodpískal, zřejmě se bál realizačního týmu domácích, aby nemusel odjíždět domů z nedaleké vlakové zastávky na znamení. Konec zápasu byl plný emocí, nic to ale nezměnilo na remíze 1:1 , kterou si týmy zopakovali z podzimního utkání v Poděbradech.


Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - J. Růžička [-] - R. Šesták [-] (81. M. Šváb [-] ) , T. Šváb [-] , P. Růžička [-] , T. Šusta [-] (61. M. Jarůněk [-] ) , M. Král [-] - V. Para [-] (46. D. Kosprd [-] ) , V. Maxa [-] , T. Vyhnánek [-] , M. Puk [-]

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - L. Jiráň [-] , M. Lovětinský [-] (59. J. Hron [-] ) , F. Říha [-] , J. Sekera [-] , J. Havrda [-] , J. Riesz [-] , C. Hran [-] , J. Bernard [-] , P. Štěpánek [-] , J. Borovička [-]

ŽK: 26. M. Král , 62. J. Růžička , 67. T. Vyhnánek - 66. J. Borovička , 77. J. Havrda , 90. J. Hron .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pejša Jakub - GERHARDT Jiří, ASNÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí Hlizov si zápas pohlídá a vyhraje nejtěsnějším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Nejlepší zápas kola, Slovan vyhraje o 2 góly. 1:3.