Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka si v poklidu dokráčela pro vítězství


Branky


8

Pšovka přivítala v 21.kole na domácí půdě nedaleké Záryby. Pšovka, která se minulý týden osamostatnila na čele chtěla na dobrý vstup do jarní části. Oproti Zárybům, které pouze bodovaly s Luštěnicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky v prvním poločase

Domácí vstoupili do utkání nejlépe jak mohli a už v 5.minutě se prosadil Šmíd. Po půlhodině hry si prosadil opět Šmíd. Poté přišla krátká desetiminutovka, která byla pro hosty drtivá. Dvakrát se prosadil Pokorný a za necelou minutu po druhém zásahu Pokorného se trefil Dvorný a uzavřel tak skóre prvního poločasu.

Ve druhém poločase bez branek

Druhé dějství se spíše dohrávalo z povinnosti. Domácí hráči trošku polevili a hra se vyrovnala. Hosté si ani tak nedokázali vytvořit žádnou vyloženou šanci a domácí už také nedokázali zužitkovat své šance k navýšení výsledku.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Jan Studený, trenér: Musím ocenit hru hostů, kteří k nám nepřijeli pouze bránit a tím nám to trochu usnadnili. Do zápasu naskočili všichni náhradníci, kteří si nevedli špatně a měli jsme i další šance, ale ty už jsme nedokázali využít




Sestavy


FK Pšovka Mělník
V. Čížek [-] - R. Beneš [-] , J. Studený [-] , D. Grabmüller [-] , J. Pokorný [-] (71. J. Kaiser [-] ) , R. Šmíd [-] (82. T. Bláha [-] ) , J. Chytil [-] (65. T. Dohnal [-] ) , R. Eder [-] , M. Havel [-] , R. Dvorný [-] (65. L. Rypka [-] ) , M. Mrvík [-] (71. R. Miřatský [-] )

TJ Sokol Záryby
D. Panzner [-] - J. Formánek [-] , J. Krajíček [-] , J. Toml [-] , V. Bojkovič [-] , D. Hrčka [-] , L. Carmine [-] , D. Ploc [-] , J. Schütz [-] , V. Huz [-] (65. P. Kostelka [-] ) , M. Školák [-]

ŽK: 32. J. Chytil , 53. M. Mrvík - 85. D. Ploc .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVOTNÝ Lukáš - BOČEK Michal, ČECHMÁNEK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pšovka je v tomto utkání favoritem což také potvrdí. Výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Doma Pšovka nezaváhá, 3:0.