0:1
(0:0)
89. J. Grus (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luštěnice vyloupily Dolní Bousov až v úplném závěru


Branky


89. J. Grus (p.)
8

Dolní Bousov narazil na domácí půdě v 21.kole na soupeře opět z Mladoboleslavska, kterým byl tentokrát Sokol Luštěnice, kterým vyšel vstup do jarní části a náramně si užívají svou jarní formu. Za to Bousov není spokojený se svým počtem bodů v tabulce a očekává od sebe lepší postavení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Vstup do utkání byl opatrný z obou stran. Jelikož se jednalo o okresní derby, tak nikdo nikomu nedaroval ani centimentr na hřišti. V 16.minutě po rohu zahrozili hosté a domácí Klíma vyhlavičkoval míč z brankové čáry. Hned poté po akci Bělíka a jeho centru trefil Pavliš pouze břevno. Poté se dostal ještě do dobré příležitosti po standardní situaci Ježek, ale jeho hlavička skončila nad.

Penalta rozhodla

V druhém dějství se odehrával na hřišti spíš boj s nakopávanými míči bez vyložené šance. Až v 59.minutě se ocitl Bělík v dobré příležitosti, ale hosté jeho příležitost dokázali odvrátit pouze za cenu rohu. Většina dalších akcích skončila v předfinální nebo ve finální fázi kvůli nepřestnostem. V 86.minutě mohl pomyslné misky vah překlopit na svou stranu Šolc, ale svou střelou z voleje mířil vedle. Zápas už směřoval k remízovému konci,když v 88.minutě odpískal sudí penaltu pro hosty. K pokutovému kopu se postavil Grus, brankář Sýkora směr vystihl, ale na míč nedosáhl a luštěničtí mohli slavit výhru z horké půdy Bousova.



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - P. Ježek [-] (35. M. Horák [-] ) , P. Vynikal [-] , M. Horák [-] , J. Hrdý [-] - A. Pavliš [-] , Z. Bělík [-] , F. Klíma [-] - M. Falta [-] , J. Keszeg [-] , J. Šolc [-]

TJ Sokol Luštěnice
T. Hájek [-] - O. Fišer [-] (78. R. Hrdlička [-] ) , J. Semerák [-] , J. Grus [-] , T. Hrdlička [-] (55. J. Lada [-] ) , T. Prisčák [-] (64. L. Lasák [-] ) , O. Mísař [-] , V. Horák [-] , M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] , J. Grus [-]

ŽK: 40. J. Šolc , 41. M. Horák , 73. M. Horák , 83. M. Falta , 92. J. Keszeg - 77. O. Mísař , 90. J. Semerák .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Dvořák Martin - REMENEC Lubomír, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Domácí zápas musíme zvládnout, navíc máme Luštěnicím co vracet. Tři body zůstanou u nás v Bousově

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Remízová zápas.