0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o chvost tabulky vyšel Mělníku


Branky


7

Rejšice mohli přenechat poslední místo právě svému soupeři ve 21.kole, kterým byl FC Mělník. Rejšice po minulém prvním vítězství v soutěži pomýšlely na další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Rejšice byly v prvním poločase aktivnějším týmem. V první půlhodince se domácí dostávali do šancí a soupeře skoro k ničemu nepustili, bohužel domácí vždy ztroskotali na zakončení. Poté domácí lehce vypadli z tempa a soupeř toho začal využívat, kdy hosté měli hned několik šancí a také se dokázal prosadit Zoreník, ale jeho branka nebyla uznána. Domácí se v prvním dějství také dožadovali dvou penalt, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá.

 

 

Jeden rychlý brejk na výhru stačil

Do druhého poločasu domácí vstoupili dobře, ale paradoxně inkasovali oni. Po standardní situaci přišel hostující brejk po ose Antoš - Pudi - Zoreník, kdy posledně jmenovaný dokázal překonat domácího brankáře. Po zbytek zápasu se obraz hry příliš nezměnil, domácí se snažili vstřelit vyrovnávací branku a soupeř pečlivě bránil a čekal na další brejkovou situaci. Domácí měli šancí nespočetně, ale bohužel žádná z nich nebyla využita a skončila na nekvalitním zakočení nebo brankáři. Posledních 15 minut se domácí uchýlili k dlouhým nakopávaným míčům, ale ani to nevedlo k ohrožení branky. A když se neujala ani dorážka do prázdné branky, tak hosté mohli začít slavit druhou výhru nad Rejšicemi.



Sestavy


SK Rejšice
P. Tvaroh [-] - T. Gereš [-] , J. Kohl [-] , D. Mareš [-] , M. Rys [-] (32. V. Zvěřina [-] ) - D. Gracl [-] , D. Váňa [-] (90. T. Vejvoda [-] ) , D. Zuna [-] (62. F. Chládek [-] ) - R. Krinwald [-] (50. A. Fingerhut [-] ) , R. Mynář [-] , V. Hlaváč [-]

FC Mělník
D. Lomský [-] - P. Brůža [-] (70. R. Harbich [-] ) , T. Douděra [-] (93. D. Liška [-] ) , D. Válek [-] , V. Antoš [-] , S. Vála [-] , J. Pudil [-] , V. Volf [-] , J. Zoreník [-] , J. Mikula [-] , P. Kujal [-] (90. D. Müller [-] )

ŽK: 55. V. Zvěřina , 57. A. Fingerhut - 46. J. Zoreník , 56. P. Kujal , 61. V. Antoš .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BRÝL František - KLÁPA Vladislav, ŠÍMA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rejšice budou chtít navázat na výhru z Jesenice. Těsná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rejčice se zvedají, Mělník porazí 3:1