V. Antoš 49. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště si poradilo i s předposledním Mělníkem a veze se na vítězné vlně


Branky


49. V. Antoš (p.) - 5. J. Radačovský , 45. M. Sabol , 56. M. Sabol
7

FC Mělník si chtěl spravit chuť jelikož v jarní části získal pouze bod po remíze s Dolní Bousovem a především po minulém utkání hraném s rezervou Čáslavi, kde cítili křivdu. Zato Mnichovo Hradiště vstoupilo do jarní části skvěle a tři zápasy vyhráli a pouze remizovali na půdě Sokolče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sabol v akci

Začátek zápasu se více povedl Hradišti, které již ve 4.minutě vstřelilo první branku zápasu, když se trefil Jakub Radačovský. Po této brance se výkon Mnichova Hradiště zhoršil a iniciativu převzal Mělník, ale od 20.minuty utkání se hra více vyrovnala, avšak Hradiště se dostávalo do více gólových příležitostí. Těsně před poločasovým hvizdem se po chybě mladého mělnického brankáře Resutíka trefil Martin Sabol a zvýšil tak vedení hostí na 2:0. 

Do druhého poločasu vstoupil lépe Mělník a ve 49.minutě se po faulu hostujícího kapitána Zajíčka kopal pokutový kop, který s přehledem proměnil Vojtěch Antoš. Lepším týmem bylo očividně Mnichovo Hradiště a pár minut po mělnické brance opět zvýšilo své vedení, a to díky druhé brance Martina Sabola, který tak upravil konečné skóre utkání na 3:1 pro Mnichovohradišťský SK. 



Sestavy


FC Mělník
J. Resutík [-] - P. Brůža [-] , T. Douděra [-] (67. R. Harbich [-] ) , D. Válek [-] , V. Antoš [-] , S. Vála [-] , J. Pudil [-] , V. Volf [-] , J. Zoreník [-] (62. D. Liška [-] ) , J. Mikula [-] , P. Kujal [-]

Mnichovohradišťský SK
M. Vrána [-] - J. Rakouský [-] (72. V. Majdl [-] ) , J. Radačovský [-] (56. A. Charvát [-] ) , R. Macek [-] (56. A. Pešta [-] ) , M. Sabol [-] (80. L. Novák [-] ) , A. Knobloch [-] , J. Mihalík [-] , P. Vegricht [-] , J. Zajíček [-] , D. Pokorný [-] , J. Svoboda [-] (74. O. Najman [-] )

ŽK: 51. P. Brůža , 91. V. Antoš - 40. J. Svoboda , 49. J. Zajíček , 81. V. Majdl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOČEK Michal - ČECHMÁNEK Igor, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Klain

Expert: Filip Říha
Tip experta: výhra hostů

Kvalita rozhodně na straně hostů a vyhrají rozdílem třídy.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů