0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 10:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby vyznělo lépe pro Bousov


Branky


20. J. Keszeg , 79. J. Šolc
7

Sokol Pěčice nevstoupily do jarní části dobře a potýkají se se špatnou koncovkou a tuto bilanci chtěly zlomit v okresním derby s Dolním Bousovem. Zato Dolní Bousov povzbuzen po domácí výhře nad Divišov si věřil i na Pěčice v rámci 20.kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby vyznělo lépe pro Bousov

Dolní Bousov v rámci dvacátého kola zajížděl na půdu Pěčic. Hostům jarní část sezony zatím vychází, což se potvrdilo i v tomto utkání. První poločas nabídl vyrovnanou podívanou, oba týmy měly k dispozici několik dobrých šancí. Gólový účet otevřel ve 20. minutě Keszeg, jehož střela zpoza vápna s přispěním teče jednoho z obránců domácích zapadla za Dufkova záda. Pěčice se vyrovnávací branky dočkaly krátce před odchodem do kabin, nicméně Bartoňův zásah nebyl kvůli ofsajdu uznán. Ve druhém dějství hráči Dolního Bousova zápas kontrolovali a v 79. minutě ještě přidali pojišťovací gól, o který se po rohovém kopu postaral Šolc. Pěčice si tak připsaly čtvrtou porážku v řadě a navíc se jednalo o třetí jarní duel, v němž nedokázali překonat soupeřova brankáře.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - P. Zítka [-] , J. Rychetský [-] , J. Kohout [-] , M. Hubač [-] , P. Král [-] , R. Bartoň [-] (82. S. Hellmiss [-] ) , F. Beran [-] (80. J. Tůma [-] ) , J. Makovec [-] (73. A. Kriška [-] ) , O. Novák [-] (71. M. Skuček [-] ) , R. Mulač [-]

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - J. Hrdý [-] , F. Klíma [-] , P. Ježek [-] , P. Vynikal [-] - J. Stejskal [-] (87. J. Kasal [-] ) , Z. Bělík [-] , A. Pavliš [-] (89. M. Kubišta [-] ) - J. Keszeg [-] , M. Falta [-] , J. Šolc [-] (85. O. Klíma [-] )

ŽK: 12. P. Ježek , 41. A. Pavliš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mansour Jakub - NĚMEČEK Josef, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Klain

Expert: Filip Říha
Tip experta: výhra hostů

Jedno z okresních derby na Mladoboleslavsku., kde hosté vyhrají o gól.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů