J. Filip 15.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 10:15

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan vrátil podzimní porážku domácím stejnou mincí.


Branky


7

Čelákovice které nevstoupily do jardní části uspěšně přívítaly ve 20. kole na svém hřišti Slovan Poděbrady, který remizoval pouze na půdě Luštěnic, zbytek zápasu vyhrál jasným gólovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan zabral v druhém poločase

Hostující Slovan přijel na půdu Čelákovic s jasným cílem, vrátit domácím prohru ze svého hřiště na podzim, kdy Čelákovice odjížděli s vítězstvím 4:1.

  Do prvního poločasu vstoupil lépe Slovan, který již v 5. minutě vstřelil krásnou branku na zadní tyč z kopačky již konečně uzdraveného Šváry, bohužel pro Slovan si při této střele znovu obnovil zranění a musel být vystřídán. Hostující tento brzký gol posadil na koně a kontroloval tak začátek utkání až do 15.minuty, kdy hostující Hran Ca namazal při rozehrávce domácímu Filipovi do prázdné branky a ten nezaváhal, 1:1.Po vyrovnávacím golu na hostující Slovan padla jakási deka a domácí byli ve všech atributech lepší, byli rychlejší, tvrdší, lépe kombinovali a vyhrávali odražené míče. Čelákovice si také do konce poločasu vytvořili řadu golových příležitostí, kdy například Filip postupoval sám na branku, ale ke smůle domácích trefil pouze tyč, takže do kabin se šlo za remízového stavu 1:1.    Druhý poločas hostující Slovan vyrovnal hru a ta se tím pádem odehrávala primárně ve středu pole. V 55.minutě se dostal do další slibné šance Dalekorej, ale také neproměnil.  V 63.minutě hosté dobře zakombinovali u pravé postranní čáry, Havrda odcentroval a kupodivu všem, se ve vápně objevil nikým nehlídaný Riesz a hlavou proměnil na 1:2 pro Slovan Poděbrady. V 68.minutě si na dlouhý balon za domácí obranu skvěle naběhl Jiráň a za pomoci signalizace pomezního rozhodčí byla odpískána penalta pro hosty. K té se postavil Bernard, domácí Janda vystihl směr, ale střelu vyrazil pouze k dobíhajícímu Štěpánkovi a ten vrátil do prázdné brány zpět Bernardovi, 1:3.
Domácí byli otřeseni a dělali jednu chybu za druhou, z jedné z nich kopali hosté rohový kop v 71. minutě, kde se po několika odrazech nejlépe zorientoval Štěpánek, přiťukl Bernardovi a ten po druhé prostřelil domácího Jandu, 1:4.  Fotbalisté z Poděbrad během 10 minut dali tři goly a domácí tento tvrdý direkt již nerozdýchali. Slovan až do konce utkání kontroloval hru a utkání tak skončilo stejným výsledkem jako podzimní souboj na hřišti Poděbrad.  


Sestavy


SK Union Čelákovice
J. Janda [-] - J. Mašek [-] , M. Arazim [-] , M. Rulíšek [-] (73. L. Haloun [-] ) , M. Kredba [-] (76. P. Bílek [-] ) , J. Dalekorej [-] (86. M. Pitrůn [-] ) , D. Kovalov [-] (82. A. Hromas [-] ) , O. Kolovecký [-] (80. P. Nesládek [-] ) , J. Filip [-] , B. Vacek [-] , P. Pánek [-]

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - P. Štěpánek [-] , M. Švára [-] (7. M. Lovětinský [-] ) , F. Říha [-] , J. Borovička [-] , M. Pacovský [-] (34. L. Jiráň [-] ) , J. Havrda [-] (84. J. Hron [-] ) , J. Riesz [-] , C. Hran [-] , J. Bernard [-] , J. Sekera [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: Mareš Bohumil - PEJŠA Tomáš, NELIBA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Klain

Expert: Filip Říha
Tip experta: výhra hostů

V Čelákovicích nebereme nic jiného než výhru.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů