4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 11:00

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průhonice nadále pronásledují duo Sokoleč, Pšovka Mělník


Branky


8

Spartak Průhonice vstoupil do jarní části proti rezervě Čáslavi, kterém nadělil debakl 9:2 a stejným výsledkem přehrál i Rejšice, naopak v Mnichově Hradišti prohrál nejtěsnějším výsledek. V 19.kole přívítaly Čelákovice, které si představovaly vstup do jara lepší než prohrou nad Luštěnicemi a bodem ze hřiště posledních Rejšic a alespoň výhrou nad Záryby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průhonice doma suverenní

Průhonice na domácím pažitu jsou v jarní části zatím suverenní a vstup do utkání v tomto zápase jim opět vyšel. Už v 11.minutě po chybné rozehrávce hostů na půli hřiště využili rychlým přechodem do útoku a Bureš se nemýlil. Domácí pokračovali ve své aktivitě a po půl hodině hry přidali druhou branku o kterou se postaral Hochman.

Čelákovice zlepšily výkon

Do druhého poločasu vstoupily Čelákovice rozhodně aktivněji než do prvního a také byli nebezpečnější. Hostující Bílek nastřelil břevno, poté Filip ve velké šanci zklamal a tyto šance hosty museli mrzet, jelikož poté přišly šance i na druhé straně a domácí Jemelík po rohovém kopu navýšil vedení, aby za deset minut opět navýšil skóre Jemelík po dorážce po střele zpoza vápna a bylo po zápase. Čestného úspěchu se nedočkali hosté ani po šancích Dalekoreje a tak si domácí připsali další pohodlné vítězství na domácí půdě.



Sestavy


Spartak Průhonice
M. Štika [-] - L. Budějský [-] (70. J. Vosátka [-] ) , T. Souček [-] , J. Neuberg [-] , P. Kotýnek [-] , J. Štěpnička [-] , J. Frohna [-] , P. Hochman [-] , A. Douda [-] (84. Z. Špaček [-] ) , Z. Jemelík [-] , M. Bureš [-] (76. L. Mezei [-] )

SK Union Čelákovice
J. Schlosser [-] - P. Bílek [-] (84. O. Skalický [-] ) , M. Arazim [-] , M. Rulíšek [-] , J. Dalekorej [-] , M. Kredba [-] , O. Kolovecký [-] , J. Filip [-] (81. R. Štrobl [-] ) , B. Vacek [-] , J. Mašek [-] , D. Kovalov [-]

ŽK: 51. M. Bureš , 77. P. Kotýnek - 44. B. Vacek , 73. J. Mašek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Brožek Tomáš - BENEŠ Adam, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Martin Hůlka
Tip experta: výhra domácích

Spartak namlsaný výhrou nad Rejšicemi si opět zastřílí a vyhraje poměrem 6:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích