4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bousov přejel Divišov a dokráčel k pohodlné výhře


Branky


10

Dolní Bousov vstoupil do jarní části prohrou v Sokolči, poté vyhrál na domácí půdě nad Jesencí a v posledním kole remizoval na půdě FC Mělník. V 19.kole přivítaly soupeře Jawa Divišov, která vstoupila do jara prohrou a poté dvakrát remizovala s Hlízovem a Pšovkou Mělníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Bělík

Dolní Bousov byl aktivní od samého začátku a vytvářel si dostatek příležitostí. Už ve 3.minutě musel hostující brankář zasahovat pro Bělíkovi a o chvíli tasil další zákrok proti Keszegovi. V 17.minutě se dostali také hosté do dobré příležitosti, ale Sýkora byl proti. Z následného protiútoku trefil tyč, od které se odrazil míč k nohám Keszega, který neměl problém vstřelit branku. Hostující brankář se v brance rozhodně nenudil a nemusel se bát, že nastydne v chladném počasí. Krátce po sobě musel čelit střelám Mervi, Falty a Ježka se kterými si poradil. O pár minut později zkoušel Bělík přehodit brankáře, ale přehodil i hostující svatyni. Po půlhodině hry dostali příležitost divišovští hráči z dobré vzdálenosti zahrávat trestný kop. Hosté dobře vystřelili přes zeď a Sýkora musel vytasit pěkný zákrok. Ve 34.minutě byl v permanenci opět hostující brankář po střele Falty a následná dorážka Bělíka šla nad. Domácí předvedli svižnou pohlednou akci na konci prvního poločasu po akci Stejskala, který našel zcela volného Bělíka a ten technickou střelou k tyči překonal hostující brankáře.

Bousov přidal další dvě branky

Úvod druhého dějství načal Falta pokusem o lob, ale přeloboval bohužel pro domácí i branku. Po další pohledné akci našel Falta Bělíka, který zkontroloval postavení brankáře a technickou střelou ho překonal. V 70.minutě se opět dostali k ojedinělé šanci v druhém poločase hosté, ale Sýkora byl opět proti. Deset minut před koncem si naběhl Šolc na přihrávku od velice aktivního Bělíka a upravil výsledek na konečný stav.



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] (81. J. Ort [-] ) - P. Vynikal [-] , F. Klíma [-] , J. Stejskal [-] , P. Ježek [-] (68. J. Kasal [-] ) - M. Merva [-] , Z. Bělík [-] , T. Honc [-] (21. A. Pavliš [-] ) - J. Šolc [-] (78. M. Kubišta [-] ) , M. Falta [-] , J. Keszeg [-]

TJ JAWA Divišov
P. Šimáček [-] - T. Babický [-] , J. Vondrák [-] , P. Srb [-] , P. Campodonico [-] , J. Blažíček [-] (64. M. Vašírovský [-] ) , L. Krňanský [-] (46. M. Vondrák [-] ) , M. Lehán [-] , J. Zahradníček [-] , M. Hanuš [-] , F. Šmíd [-]

ŽK: 23. J. Blažíček , 73. M. Lehán .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tichý Lukáš - BRAUNŠVEIG Vojtěch, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Martin Hůlka
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že kvalita je na straně Bousova a vyhraje 3:1 na domácí půdě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů