Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov si pohlídal vedení i proti deseti hráčům


Branky


10

Hlízov vstoupil do jarní části sezóny vítězstvím nad Pěčicemi a FC Mělníkem na venkovní půdě a ztratil na domácí půdě s Divišovem. V 19. kole přivítaly v druhém domácím utkání Luštěnice, které vstoupily také úspěšně do jarní části a ještě neprohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luštěnice nezvládly první poločas

Vstup do utkání domácím vyšel a už v 6.minutě vstřelil úvodní branku zápasu Vyhnánek. Domácí hrající v pohodě si vytvářeli šance a předváděli kombinační fotbal. Hosté vůbec nezachytili tempo domácích a byli všude pozdě a byli pouze jakýmsi sparing partnerem Hlízova. Další branku přidal Šesták po přihrávce od svého spoluhráče, který ho našel zcela volného uvnitř vápna. Další branku přidal po rohovém kopu Růžička, který doslova míč dotlačil za brankovou čáru. Krátce před koncem prvního dějství uviděl domácí Frejlach červenou kartu za hanlivý výraz na adresu hlavního sudího a domácí museli počítat, že druhý poločas bude pro ně fyzicky náročnější.

Hlízov lepší i v deseti

Hlízov vstoupil do druhého poločasu ze zajištěné obrany s úmyslem hrát v deseti lidech v bloku. I přesto byli domácí lepším týmem a vytvořili si několik šancí, které ale zůstaly neproměneny. Hosté si nevytvořili vůbec nic a tak pro domácí to byl snadný zápas.



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart, trenér: Hosty jsme do ničeho nepustili, my jsme naopak dali pěkné branky. Až na to vyloučení, jsem se zápasem spokojen.




Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - J. Růžička [-] , R. Hačka [-] - P. Růžička [-] , M. Král [-] , T. Šusta [-] (84. M. Šváb [-] ) , R. Šesták [-] (84. V. Para [-] ) , M. Frejlach [-] - V. Maxa [-] (78. D. Kosprd [-] ) , M. Puk [-] (72. M. Jarůněk [-] ) , T. Vyhnánek [-] (57. T. Šváb [-] )

TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - R. Hrdlička [-] , J. Semerák [-] , J. Grus [-] , J. Lada [-] , O. Fišer [-] , O. Mísař [-] , V. Horák [-] , M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] , T. Hrdlička [-] (29. T. Prisčák [-] )

ŽK: 42. M. Frejlach - 44. J. Grus . ČK: 42. M. Frejlach .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Prosr Tomáš - DRÁBEK Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Martin Hůlka
Tip experta: remíza

Těžký zápas, ale věřím, že naši formu potvrdíme a přivezeme bod z Hlízova po remíze 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích