Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 10:15

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan oplatil podzimní prohru Zárybům dokonale


Branky


8

Slovan Poděbrady vstoupily do jarní části jak nejlépe mohly a zatím na jaře nepoznaly hořkost porážky, body ztratily pouze na půdě Luštěnic. V 19.kole přivítaly na domácí půdě Záryby, které naopak získali jediný bod právě s Luštěnicemi jinak prohráli nejtěsnějším rozdílem v Pěčicích a v Čelákovicích schytaly bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Debutant Černý bez práce

Slovan se musel obejít jako v předchozích zápasech na jaře bez čtyř stabilních hráčů základní sestavy, na zapas proti Zárybům dokonce chyběla také golmanska jednička a tak ke svému premiérovému startu v A.třídě nastoupil Vlasta Černý. Prvních 15 minut byla klasická oťukávaná s řadou nepřesností. V 16.minutě Havrda zahrával rohový kop, který byl prodloužen na přední tyči a sám opuštěný Borovička se na zadní tyči nemýlil. Slovan nadále útočil, zamkl soupěře na vlastní polovině, ale chyběla kvalitnější finální přihrávka ke vystřelení gólu. Ve 33. minutě byl ve vápně faulován Magera, k pokutovému kopu se postavil Havrda a brankář hostů Panzner penaltu vyrazil pouze před sebe a na dorážku Štěpánka byl již krátký. První poločas se odehrál převážně na polovině Záryb, při své premiéře v prvním poločase nemusel gólman Poděbrad ani jednou zasahovat.

 

Slovan pojistil své vítězství

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu jako poločas první. V 52.minutě gólman hostů při své rozehrávce trefil útočníka Mageru a bylo to 3:0. Slovan držel hosty nadále od své branky mimo střelecký dosah až na ojedinělou brejkovou situaci hostů, kdy hostující útočník v pokutovém území vystřelil těsně vedle branky Slovanu.  Domácí brankář musel v druhém poločase vyřešit dva nepříjemné centry, jinak za celý zápas nepustila domácí obrana hráče hostů ke střele mezi tři tyče. Naopak v 88. minutě utekl domácí Jiráň hostující obraně a předložil míč do prázdné branky Hronovi. Slovan tak oplatil Zárybům porážku z podzimu a zápas skončil 4:0.


Ohlasy k zápasu


SK Slovan Poděbrady
Libor Pala, trenér: Záryby mají zkušené fotbalisty, kteří fotbal hrát umí a chtějí. Nejsou to žádní kopáči. Fór je v tom, že na rozdíl od minulých zápasů nechal tentokrát rozhodčí oba týmy hrát fotbal. Minule byl sudí nejhorší na hřišti, teď byl nejlepší. A když se hrál fotbal, byla to voda na náš mlýn.




Sestavy


SK Slovan Poděbrady
V. Černý [-] - F. Říha [-] , L. Magera [-] , M. Pacovský [-] (71. J. Sekera [-] ) , J. Havrda [-] , J. Riesz [-] (71. L. Jiráň [-] ) , C. Hran [-] , J. Bernard [-] , P. Štěpánek [-] , J. Borovička [-] , M. Lovětinský [-] (82. J. Hron [-] )

TJ Sokol Záryby
D. Panzner [-] - J. Toml [-] , J. Mikšovský [-] (46. F. Mareček [-] ) , J. Formánek [-] , V. Bojkovič [-] (77. M. Koliandr [-] ) , D. Hrčka [-] , L. Carmine [-] (73. D. Valeš [-] ) , D. Ploc [-] , J. Schütz [-] (86. P. Kostelka [-] ) , F. Šašek [-] , M. Školák [-] (81. V. Huz [-] )

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Stádník Vladimír - PAGÁČ Tomáš, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Martin Hůlka
Tip experta: výhra domácích

Kvalita jednoznačně na straně Poděbrad, které porazí Záryby 5:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích