1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy získaly první jarní body po vzájemné remíze


Branky


8

Slavia Jesenice přívítala v 18.kole rezervu Čáslavi, které se také nepovedl vstup do jarní části jako domácím a tak utkání mělo ukázat, který tým víc chce konečně bodovat za všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice chybovala

Čáslav přijela do Jesenice ve zdecimovaném stavu s několika hráči, kteří nastoupili se zraněním a na lavičce sedícím trenérem a dorostencem. Jesenice hrála před domácími diváky poprvé, jelikož první jarní "domácí" utkání sehrála na umělém povrchu v pražském Podolí. Hřiště menších rozměrů nenasvědčuje ke kombinačnímu fotbalu, ale i tak se domácí snažili o trochu více vymyslet kludnou akci. Jesenice měla několik příležitostí ke skórování, nicméně první gól vstřelil soupeř, kdy po chybné domácí rozehrávce, získal míč Klepal a vstřelil první branku utkání.

Jesenice se zvedla

Ve druhém poločase nabídlo utkání šance na obou stranách, ale zůstaly nevyužity. Až v 69.minutě se podařilo domácím zaslouženě vyrovnat, kdy míč za brankáře hostů dostal Novotný. V nastaveném čase jsme mohli ještě vidět červenou kartu pro Kulhánka, který si pustil pusu na špacír na sudího a jako už vystřídaný hráč mohl do sprch o něco dříve než jeho spoluhráči.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Jesenice
Jiří Novotný, hráč: Během zápasu jsme se snažili hrát kombinační fotbal, což si myslím, že se nám podařilo. Bohužel jsme jako první obdrželi gól po naší velké chybě. Během zápasu jsme měli několik šancí ke skórování, ale bohužel do soupeřovy brány padnul jen jeden gól, a tak bereme ze zápasu jen bod. Jsme rádi, že jsme si opět po dlouhé době zahráli před našimi fanoušky, kteří nás hnali za vítězstvím celý zápas.

FK Čáslav B
Lukáš Jirků, trenér: Před zápasem bych bod bral, ale po utkání mě mrzí, že jsme to nedotáhli do konce za tři body.



Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - M. Štěpánek [-] , D. Novotný [-] , J. Táčner [-] (49. M. Rak [-] ) , R. Pešl [-] , J. Novotný [-] (72. A. Neumann [-] ) , J. Bureš [-] , O. Petrach [-] , Š. Kubec [-] , A. Kutschera [-] , V. Mráz [-]

FK Čáslav B
J. Beran [-] - M. Papoušek [-] (88. L. Jirků [-] ) , V. Klepal [-] , A. Novák [-] , J. Kulhánek [-] (65. Z. Lanc [-] ) , T. Havrda [-] , T. Fišr [-] , M. Lebduška [-] , J. Svoboda [-] , M. Kubín [-] , D. Dastych [-]

ŽK: 12. T. Havrda , 43. J. Svoboda , 91. J. Kulhánek . ČK: 91. J. Kulhánek .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - BEKEŠSKÝ Ondřej, KRATOCHVÍL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Klain

Expert: František Klíma
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas může dopadnout jakkoliv, ale tipuji spíše, že vyhraje rezerva Čáslavi 2:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích