1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbrady ztratily vedení krátce před koncem utkání


Branky


8

V 18.kole přívítaly Luštěnice na domácí půdě nedaleký Slovan Poděbrady. Oba týmy do jarní části vstoupily dobře a tak vzájemný zápas sliboval vyrovnaný souboj dvou sousedních celků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha vedla k jednobrankovému vedení

První poločas byl Slovan více na balonu než domácí. Hosté si vytvořili několik slibných gólových příležitostí, které ale v úvodu nedokázali využít.
Už ve 20.minutě musel kvůli zraněnému Berovi na plac mladík Lovětínský, kterého si trenér Pala pochvaloval po zápase. Luštěnice se prezentovaly jednoduchou, organizovanou a tvrdou hrou. Po půl hodině hry se po rohovém kopu se prosadil Borovička a tento stav vydržel dokonce první poločasu.

   

Luštěnici ještě více zjednodušily hru

Druhý poločas Luštěnice ještě více přitvrdily a zjednodušily hru nakopávanými míči a hra byla velmi rozkouskovaná. Hosté už nebyli tolik na míči a nedařilo se jim udržet více na útočné polovině. Zápas se lámal v 70.minutě, kdy hosté měli 100% příležitost na zvýšení náskoku na 0:2 po hlavičce Jiráně z malého vápna, ale gólman domácích svůj tým skvělým zákrokem podržel. Od té chvíle zahrávali domácí mnoho standartních situací a získali si tím tak převahu. V 77.minutě se podařilo domácím vyrovnat z rohového kopu, kdy na zadní tyči doklepával Prisčák. Hosté se dostali do ještě jedné slibné šance, kdy po dlouhém autu Štěpánka propadl míč k Bernardovi, který se ocitl za zády obránců, ale rozhodčí odpískal ofsajd po autovém vhazování. Zápas tak skončil remízou 1:1.


Ohlasy k zápasu



SK Slovan Poděbrady
Libor Pala, trenér: Konečný výsledek pro nás znamená ztrátu dvou bodů.



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - P. Pavlíček [-] , O. Fišer [-] (72. R. Hrdlička [-] ) , J. Semerák [-] , T. Hrdlička [-] (24. J. Lada [-] ) , S. Hrynčuk [-] , T. Prisčák [-] , O. Mísař [-] , V. Horák [-] , M. Hůlka [-] , J. Grus [-]

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - J. Borovička [-] , L. Magera [-] , M. Pacovský [-] (59. L. Jiráň [-] ) , F. Říha [-] , J. Riesz [-] , C. Hran [-] , J. Bernard [-] , N. Ber [-] (20. M. Lovětinský [-] ) , P. Štěpánek [-] , J. Havrda [-]

ŽK: 18. O. Mísař , 65. J. Grus - 10. J. Borovička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLÁPA Vladislav - KAUCKÝ Miloš, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Klain

Expert: František Klíma
Tip experta: remíza

V Luštěnicich to není nikdy snadné, proto tipuji remízu 2:2

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů