4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bousov si poradil se sousedem v tabulce a vyhrál


Branky


7. J. Šolc , 39. J. Keszeg , 54. J. Šolc , 92. M. Merva - 80. D. Novotný
7

Dolní Bousov v prvním jarním kole zajížděl k lídrovi ze Sokolče, kterému podlehl a chtěl tak odčinit špatný vstup do soutěže. V prvním domácím zápasu přivítal Jesenici, která rovněž nevstoupila dobře do jarní části a prohrála s Pšovkou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do utkání vyšel domácím

Oba týmy chtěly odčinit svou první jarní prohru a odrazit se k lepším jarním výsledkům. Bousov doplnili v týdnu kádr hráči z SK Rejšice, jmenovitě Bělík s Faltou, ale jen jeden z nich nastoupil v základní jedenáctce. Domácí vstoupili do utkání rozhodně lépe, kdy v úvodu dějství nalezli na hosty a po jejich chybě v obraně dokázal zužitkovat svou šanci Jakub Šolc. Poté začali hrozit i hosté, ale bez kýženého efektu. O navýšení výsledku se pokoušel Klíma, ale jeho lob nebyl úspěšný. Hosté po obdrženém gólu hrozili především z rychlých protiútoků, z jednoho takového ve 32.minutě nastřelili pouze tyč. Diváci se nakonec dočkali, kdy hezkou přihrávkou našel Bělík Keszega a ten překonal hostujícího bezmocného brankáře.

Efektivnější Bousov

Do druhé půle bousovští vstoupili opět aktivněji než soupeř a po necelých desti minutách střílele nebezpečně Keszeg, ale jeho střelu gólman vyrazil pouze na roh a po jeho rozehrání zvýšil vedení opět Jakub Šolc ranou pod břevno. Hosté si zřejmě nechali střeleckou obuv doma v Jesenici, jelikož do šancí ke skórování se dostávali, ale všechny postrádaly přesnost. Gólového úspěchu se hosté dočkali ke konci utkání, kdy zvládnul dotlačit míč za brankářovi záda Novotný a zkorigovat stav. Poslední slovo ale měli domácí, kdy v nastaveném čase se nadechl k úchvatném sólu přes půlku hřiště Merva a chladnokrevně poslal míč za záda hostí a stanovil tak konečné skóre zápasu.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub, trenér: Ve druhém jarním utkání jsme přivítali Jesenici, která se nacházela pouze 3 body za námi, tudíž vítězství na domácí půdě byla pro nás povinnost.

SK Slavia Jesenice
Vojtěch Blažek, brankář: Zápas se nám nevydařil a skóre bohužel neodpovídá hře, kde jsme měli spoustu šancí, ale nebyli jsme je schopni proměnit.



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - P. Vynikal [-] , M. Horák [-] , J. Hrdý [-] , T. Šolc [-] - J. Stejskal [-] (57. A. Pavliš [-] ) , Z. Bělík [-] , F. Klíma [-] , T. Honc [-] (73. M. Merva [-] ) - J. Keszeg [-] (87. M. Horák [-] ) , J. Šolc [-] (61. M. Falta [-] )

SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - M. Štěpánek [-] , D. Novotný [-] , O. Kadlec [-] (46. A. Neumann [-] ) , J. Vošahlík [-] , R. Pešl [-] , J. Táčner [-] , O. Petrach [-] , Š. Kubec [-] , F. Štěpánek [-] (46. A. Kutschera [-] ) , V. Mráz [-] (46. M. Rak [-] )

ŽK: 22. M. Horák , 51. J. Stejskal , 65. P. Vynikal , 84. F. Klíma , 90. M. Falta - 44. D. Novotný .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: BRÝL František - KAUCKÝ Miloš, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Josef Resutík
Tip experta: remíza

Ani jeden tým nemá oslnivou formu a tabulkově sousední týmy si rozdělí body za remízu 2:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích