1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záryby smírně s Luštěnicemi


Branky


8

Záryby v prvním jarním kole prohráli gólem v samém závěru v Pěčicích a v prvním jarním domácím zápase chtěli bodovat proti Luštěnicím, které vyloupily v prvním kole Čelákovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V mnoha zápasech v tomto období ovlivňuju hru terén a silný vítr. V tomto zápase to nebylo jiné. První poločas byl vcelku vyrovnaný. Záryby svou největší šanci v prvním poločase trestuhodně zahodili, když před domácím útočníkem zívala prázdná branka a stačilo míč doklepnout, ale bohužel míč blbě skočil na nerovném hřišti a branku překopl. Poté přišla chvíle pro hosty,kdy Hrynčuk zahrával rohový kop, který zakroutil na Pavlíčka, kterému se podařilo nadvakrát dotlačit míč do sítě.

Jeden rychlý brejk na bod stačil

V druhém poločase se obraz hry nezměnil a místo pohledných akcí se odehrával spíše boj uprostřed hřiště. Hosté hrozili pouze po standardních situacích a toho domácí skvěle využili. Po jedné z nich, učinili rychlý brejk, kdy hosté pomalým navrátem nestíhali a domácí Martinec zakončoval na zadní tyč a vyrovnal tak na konečných 1:1. Ke konci utkání mohli ještě hosté překlopit vítězství na svou stranu, ale Mísař nastřelil hlavou pouze břevno.



Sestavy


TJ Sokol Záryby
D. Panzner [-] - V. Huz [-] (59. D. Valeš [-] ) , D. Hrčka [-] , J. Martinec [-] , F. Mareček [-] (85. M. Koliandr [-] ) , D. Ploc [-] , L. Procházka [-] , J. Schütz [-] , J. Toml [-] , J. Krajíček [-] , M. Školák [-] (72. J. Mikšovský [-] )

TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - P. Pavlíček [-] , O. Fišer [-] , J. Semerák [-] (72. R. Hrdlička [-] ) , J. Lada [-] , T. Hrdlička [-] , T. Prisčák [-] , O. Mísař [-] , J. Grus [-] (56. V. Horák [-] ) , M. Hůlka [-] , S. Hrynčuk [-]

ŽK: 25. J. Semerák , 92. S. Hrynčuk .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: JENÍK David - MANSOUR Jakub, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Josef Resutík
Tip experta: výhra hostů

Luštěnice vyhrají i podruhé venku poměrem 0:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích