0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes špatné fotbalové podmínky si odvezl Hlízov všechny body


Branky


1

V prvním jarním kole přivítali na vlastní půdě domácí hráči Mělníka hráče hostujícího celku Fotbal Hlízov

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Domácí se snažili hrát na rychlé brejky proti kvalitnímu soupeři. Šance z brejkových šancí nepřicházely, ale spíše po chybách v hostující rozehrávce kvůli špatnému terénu. Všechny tři vyložené šance domácích lapil golman Míšek a hosté směrem dopředu v prvním poločase nepřevedli nic, co by stálo za zmínku a tak se šlo za bezbrankového stavu do kabin.

Hlízov zlepšil výkon ve druhém poločase a byl odměněn gólem střídajícího Kosprda

Hosté po bouřce v kabině zjednodušili hru směrem dopředu a to přineslo své ovoce. Krátce po přestávce vstřelil o poločase střídající Kosprd vítězný gól. Poté se Mělník hnal za vyrovnáním, které ale zmařil svým vyloučením po dvou žlutých střídající Steinz a tak domácí se nezmohli na vytvoření závěrečného tlaku a zápas skončil nejtěsnějším brankovým rozdílem.



Ohlasy k zápasu


FC Mělník
Jan Liška, trenér: Měli jsme 3 stoprocentní šance a bohužel jsme nedali a jak to tak bývá proti takovému soupeři když nedáte, tak přijde trest. Z toho se musíme poučit a příště některé šance proměnit.

FOTBAL Hlízov
David Linhart, trenér: „Kluky musím pochválit za bojovnost a vůli vyhrát zápas i v těchto tragických podmínkách. Naštvaní byli i hráči domácích, protože fotbal si na tomhle nezahrál vůbec nikdo,“ kroutil nevěřícně hlavou Linhart.



Sestavy


FC Mělník
J. Resutík [-] - D. Müller [-] , P. Kujal [-] , V. Volf [-] , D. Válek [-] - T. Douděra [-] , V. Antoš [-] , S. Vála [-] , J. Hrodek [-] (70. J. Pudil [-] ) , P. Brůža [-] (78. J. Mikula [-] ) - J. Zoreník [-] (61. P. Steinz [-] ) -

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - M. Šváb [-] , J. Růžička [-] , R. Hačka [-] - P. Růžička [-] , R. Šesták [-] , M. Frejlach [-] (59. T. Šváb [-] ) , T. Šusta [-] - T. Vyhnánek [-] (46. D. Kosprd [-] ) , M. Jarůněk [-] , M. Puk [-] (90. O. Tomíšek [-] )

ŽK: 83. P. Steinz - 77. M. Puk , 89. T. Šváb . ČK: 87. P. Steinz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIKLÁŠ Libor - DIVILEK Peter, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Klain

Expert: Lukáš Novák
Tip experta: výhra hostů

Kvalita je jasně na straně hostů, kteří bojují o 3. místo v tabulce, tohle je povinná výhra hostů 0:2.