Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč si připsala 5 vítězství v řadě, tentokrát to schytal Slovan Lysá nad Labem


Branky


7

Hřebeč si v minulém kole připsala už čtvrté vítězství v řadě a navíc znovu dominantní. V minulém kole totiž Hřebeč porazila Kosoř 0:4 a to díky skvělému týmovému výkonu doplněnému o 4 branky Tomáše Jablonského. Lysá nad Labem získala bodový úspěch naposledy před 5 koly a tak favorit tohoto zápasu byl jasný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky domácích

Bylo zcela jasné, kdo je v zápase favoritem na vítězství, ale nesmělo ze strany domácích hráčů přijít podcenění. Lysá nad Labem se snažila v prvních minutách soupeře zaskočit, ale centry do vápna nebyly přesné. Domácí postupně přebírali tempo zápasu do svých rukou a brzy přidali i první branku. Zápas se vyvíjel podle domácích představ. Ve 14. minutě poslal domácí do vedení 1:0 Tomáš Lukič, který po přihrávce Dolejše do levé strany na Podaného na následném centru zakončoval úspěšně osamocen před brankářem. Ve 26. minutě přidali domácí branku na 2:0. Trefil se Matěj Pařízek. Ten se po krásném dlouhém balónu od Podaného ocitl sám na vápně soupeře a tuto šanci využil. Domácí ještě přidali třetí branku do konce prvního poločasu a to hned pár minut po té druhé. Ve 29. minutě vstřelil gól na 3:0 Matouš Mentberger. Branku si zasloužil svou poctivostí a při napadání brankáře hostí Rathouského vystihl jeho chybu a do odkryté branky skóroval. První půle tak přinesla 3 branky do sítě hostujícího týmu a domácí měli zápas pevně pod kontrolou.

 

 

Hosté v závěru snížili

Do druhého poločasu šli domácí s pohodlným tříbrankovým náskokem. Hosté museli dotahovat tříbrankové manko a to už se zdálo nemožné. Domácí navíc přidali po změně stran branku na 4:0. Bylo to v 60. minutě, když dostal míč do náběhu za obranu Tomáš Lukič, který si míč převzal ve vápně a prošel kolem brankové čáry kolem jednoho z bránících hráčů, následně přihrával pod sebe, kde našel osamoceného Josefa Pinkase, který nezaváhal a rozvlnil síť. Hosté zvládli do konce zápasu alespoň vstřelit čestnou branku na 4:1. Povedlo se to v 88. minutě kapitánovi hostujícího celku. Tomáš Kříž dostal míč mezi obránce a sám tváří v tvář brankáři si poradil a alespoň z pohledu svého týmu snížil konečné skóre zápasu. 



Počet diváků: 563. Rozhodčí: BABÁK Jan - PUDIL Václav, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 6. 2022 12:16
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích