Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 10:15

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonský a Lukič vstřelili hattrick a Hřebeč tak smetla Polaban Nymburk 6:0


Branky


5

Hřebeč střílí obrovské množství branek. V minulém kole vstřelili rezervě Vlašimi 5 branek a vyhráli 5:4, týden předtím porazili Klíčany 5:2. Domácí Hřebeč tak čekal souboj s Polabanem Nymburk. Nymburk dokázal porazit Komárov a v posledním zápase remízoval s rozjetým Poříčím. Přesto však byla favoritem Hřebeč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jablonský se trefil v první minutě

Do zápasu měli jednoznačně lepší vstup domácí fotbalisté. Na dlouhý nákop z domácí vlastní poloviny nedokázali hostující stopeři správně reagovat a díky jejich obrovské chybě se k míči dostal Tomáš Jablonský, který si míč zpracoval a překonal hned v 1. minutě hostujícího brankáře Petra Plačka. Domácí Hřebeč tak vedla velmi brzy 1:0. Ve 23. minutě se domácí prosadili po druhé. Na 2:0 zvýšil kanonýr domácích Tomáš Lukič. Dostal přihrávku z levé strany přes stopera, míč si následně zpracoval a sám proti brankáři skóroval. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením pro domácí, kteří měli zápas celkem pevně v rukou. 

Jablonský i Lukič zkompletovali hattrick

Do druhé půle mohli domácí nastoupit s klidem na kopačkách. Naopak hosté, pokud chtěli pomýšlet na zvrat v zápase museli dohnat dvougólové manko. Hned na začátku druhého poločasu mohli domácí navýšit své vedení. Podaný dobře vystihl hostující přihrávku a vyslal Jablonského, který běžel z poloviny osamocen a když doběhl až do vápna připravoval ještě do lepší pozice Lukičovi, ten však trefil jen hostujícího brankáře a tak se skóre neměnilo. Netrvalo dlouho a domácí své vedení z prvního poločasu navýšili. Hned v 48. minutě přidal svou druhou branku v zápase Tomáš Lukič, kterého našel centrem Podaný, který se krásně uvolnil po levé straně kolem Ondřeje Drobného. Domácí tak vedli už 3:0. Následovaly dvě slepené branky Tomáše Jablonského. První z nich padla v 75. minutě, kdy Jablonský přidal svou druhou branku v zápase na 4:0, když se prosadil po prřihrávce před branku z pravé strany. Následně o minutu později v 76. minutě přidal i branku na 5:0, a zkompletoval tak svůj hattrick. Nebyl však jediný, komu se to v zápase povedlo. Na 6:0 přidal totiž v 84. minutě svou třetí branku v utkání i Tomáš Lukič, který se prosadil z pokutového kopu. Domácí Hřebeč tak smetla Polaban Nymburk vysoko 6:0 a připsala si zaslouženě tři body. 



Sestavy


SK Hřebeč
P. Kabele [-] - M. Pařízek [-] , J. Podaný [-] , D. Hajný [-] , M. Mentberger [-] , T. Lukič [-] , T. Jablonský [-] (84. M. Novák [-] ) , J. Hora [-] , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-] , M. Servus [-] (75. A. Nadri [-] )

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - M. Krušinský [-] (65. T. Hrdlička [-] ) , L. Nepovím [-] , P. Hobík [-] , R. Novotný [-] , R. Jarschel [-] (78. M. Svoboda [-] ) , P. Mejzr [-] (46. J. Ruszó [-] ) , O. Drobný [-] , V. Herčík [-] (73. M. Krumpholc [-] ) , M. Novotný [-] , M. Kotek [-]

Hráči zápasu: T. Lukič , T. Jablonský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOČEK Michal - VYHNAL Karel, ORÁLEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Petr Plaček
Tip experta: výhra hostů

Nymburk bude chtít navázat na své předchozí povedené výkony na hřišti soupeře. Věřím nám, proto říkám výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích