Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosoř rozstřílela Slovan Lysá nad Labem vysoko 1:6


Branky


83. T. Kříž - 18. M. Nehoda , 20. M. Bícha , 40. O. Hanke (vl.) , 51. M. Bícha , 71. D. Bujnovský , 76. M. Bícha
7

Hráči Slovanu Lysá nad Labem šli do zápasu po těsné prohře 1:0 s Nymburkem, čekal je zápas proti Kosoři. Kosoř v minulém kole obdržela 5 branek od rezervy Povltavské FA a tak chtěla tento zápas napravit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3 góly do sítě domácích

Hosté od prvních minut soupeře tlačili a domácí fotbalisté hrozili jen po dlouhých nákopech a rychlých přechodech do protiútoků. První větší příležitost měli hosté v 15. minutě, po centru z pravé strany přišlo zakončení hlavou, ale to mířilo mimo domácí branku. První branka zápasu přišla o pár minut později, když po levé straně se uvolnil kolem obránce Mikuláš Bícha a zpětnou přihrávkou na vápně našel Adama Janouška, který ještě posunul míč doprava, kde do odkryté branky skóroval Michal Nehoda a poslal tak hosty do zaslouženého vedení 0:1. O pár minut později přidal branku na 0:2 střelec Kosoře Mikuláš Bícha. Povedlo se mu dorazit míč, který vyrazil domácí brakář po střele Slunéčka. Do branky domácího týmu do konce prvního poločasu padl ještě gól na 0:3, tentokrát však střelec byl z domácího týmu. Vlastní branku si vstřelil Ondřej Hanke ve 40. minutě. Dlouhý balón letěl za obranu a Hanke hrál hlavou směrem do vlastní branky a domácí brankář Rathouský, který vybíhal s tím nic nemohl dělat. Kosoři se tak povedl první poločas a do šaten mohli jít jako spokojenější z celků. 

Bícha zkompletoval hattrick

Do druhého poločasu si hosté odnesli pohodlný tříbrankový náskok a tak neměli kam spěchat, zápas v podstatě drželi pevně ve svých rukou. Tak tomu pokračovalo i v druhé půli. Podařilo se jim totiž navýšit vedení. Na 0:4 se trefil v 51. minutě po druhé v zápase Mikuláš Bícha. Po rohovém kopu se dostal odražený míč na vápno, následovaly dva neúspěšné pokusy, ale do třetice se to po zasekávačce ve vápně a následné střele povedlo. Kosoř však nepřestala střílet branky, na 0:5 přidal v 71. minutě David Bujnovský, který se trefil střelou z první, po centru z pravé strany, od Michala Nehody. A následně v 76. minutě zkompletoval hattrick kanonýr Kosoře Mikuláš Bícha. Třetím gólem v zápase zvýšil už na 0:6. A znovu to byl gól z dorážky. Domácí však neodešli s prázdnou a čestný gól na 1:6 vstřelil v 83. minutě kapitán domácích Tomáš Kříž. Prosadil se po přihrávce, kterou mu do vápna připravil Luboš Choura. To však bylo z domácí strany vše a hosté si odvezli vysoké vítězství. 



Počet diváků: 51. Rozhodčí: Svoboda Richard - HÁJEK Lukáš, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 5. 2022 09:47
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: výhra hostů

Kosoř se dva zápasy výsledkově trápila, ale na půdě předposlední Lysé to zvládne.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích