4:1
(0:0)
62. L. Janda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posázavan Poříčí nad Sázavou zdolal v druhém poločase rezervu Vlašimi vysoko 4:1


Branky


56. M. Azilinon (p.) , 64. J. Greš , 65. J. Greš , 78. P. Galuška - 62. L. Janda
6

Posázavan Poříčí nad Sázavou si poradil v předchozím kole s těžkým soupeřem a porazil Klíčany 3:2. Rezerva Vlašimi se v posledních kolech trápí. Nevyhrála už čtyři zápasy v řadě, dokázala jen bodovat s Lysou nad Labem, kde se po remíze 1:1 dělily body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Začátek zápasu byl vyrovnaný. Domácí vstoupili aktivně do první půle, ale první nebezpečnější akci měli hosté v 6. minutě, ale Michal Soukup vytáhl velmi dobrý zákrok, kterým zařídil, že se skóre neměnilo. Domácí hráli dobře, ale hosté pro ně byli těžším soupeřem, než se před začátkem utkání dalo čekat. Hráli aktivně i dopředu a dostávali se do zakončení. Ve 30. minutě střílel Azilinon z volného přímého kopu, ale jeho střela letěla nad branku soupeře. Ani jeden z celků se gólově v prvním poločase neprosadil a tak se oba celky rozešly do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Pět branek v druhém poločase

Do druhého poločasu se povedlo lépe vstoupit domácím. V 56. minutě byl nařízen pokutový kop po faulu v pokutovém území na Michaela Azilinona, který si vzal na starosti exekuci pokutového kopu a i když brankář vystihl stranu, tak střela byla dostatečně razantní a přesná a domácí tak šli do vedení 1:0. Hosté však dokázali na tento vývoj zápasu reagovat. Rezerva Vlašimi vyrovnala na 1:162. minutě, kdy po obléhání domácího vápna si našel místo ke střele Ladislav Janda a křižnou střelou překonal domácího brankáře. Domácím se však povedlo rychle získat vedení zpět na svou stranu. V 64. minutě se trefil na 2:1 z rychlého útoku Jakub Greš. A o pár minut později přišla i branka na 3:1. A znovu se trefil Jakub Greš. Po centru z pravé strany byl sám na zadní tyči a jednoduše v 65. minutě dopravil míč do sítě. Tyto dvě branky už definitivně zlomily hostující rezervu Vlašimi. Domácí zvládli přidat ještě branku na konečných 4:1. Do sítě Miloslava Vladyky se trefil Petr Galuška a potvrdil tak velmi dobrý druhý poločas ze strany domácího Posázavanu Poříčí nad Sázavou, který si připsal 3 body do tabulky a navázal na vítězství z minulého kola. 



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - P. Havlíček [-] (84. F. Majer [-] ) , P. Galuška [-] , V. Peroutka [-] , J. Jírů [-] , L. Vaculík [-] (77. L. Balata [-] ) , M. Azilinon [-] (80. D. Rejhon [-] ) , A. Dumský [-] , P. Pohorský [-] (65. Z. Hašek [-] ) , J. Baštýř [-] (61. J. Greš [-] ) , J. Pohorský [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
M. Vladyka [-] - F. Zvára [-] , L. Janda [-] (76. M. Voráček [-] ) , M. Lapáček [-] , K. Houdek [-] , P. Vobecký [-] (46. M. Pajk [-] ) , J. Fialka [-] (84. J. Žirovnický [-] ) , O. Cettl [-] , V. Skiba [-] (75. T. Máca [-] ) , J. Toupal [-] (68. M. Pešek [-] ) , M. Blažek [-]

ŽK: 90. F. Majer - 42. F. Zvára , 86. M. Voráček .
Hráči zápasu: J. Greš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: výhra domácích

Poříčí se na jaře zvedá a domácí utkání zvládne.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích