Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim zdolali, Dobrovici však ne, hráči Tuchlovice prohráli 4:1


Branky


5

Domácí hráči Dobrovice zvládli předchozí 2 zápasy a bodovali za 3 body a v následujícím 23. kole je čekal přemožitel Velimi. AFK Tuchlovice se v posledním kole postarali o velké překvapení, když doma porazili 2:1 první FC Velim. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zařídili dvoubrankové vedení

Domácí šli do zápasu jako velký adept na vítězství, ale v hlavách zcela jistě měli to, že Tuchlovice porazili první Velim. Dobrovičtí ale do zápasu vstoupili velmi aktivně a od prvních minut prokazovali, že jsou lepším týmem na hřišti a zároveň umí být velmi nebezpeční směrem dopředu. Dokázali to hned dvěma góly v prvním poločase. Už v 18. minutě poslal do vedení na 1:0 Michal Sedláček, dostal se k míči, který se vykutálel na hranici pokutového území a razantně propálil vše, co mu stálo v cestě a domácí se mohli poprvé v zápase radovat. Ve 37. minutě se domácí radovali po druhé. Tentokrát vstřelil gól na 2:0 Marek Volf. Ten měl zakončení celkem jednoduché po akci, kterou měli z levé strany na starosti Korec s Tomíčkem. Domácí si tak vybudovali pohodlný náskok a potvrzovali to, že jsou lepším celkem. 

Další 2 branky domácích

Domácí si z prvního poločasu odnesli pohodlný dvoubrankový náskok a nemuseli se nikam hnát. Se střílením branek však nepolevili ani v poločase druhém. Ukazovali od prvních minut, kdo je v zápase lepším celkem a kdo si zaslouží zvítězit. Po změně stran se jako první trefil v 53. minutě Radek Tomíček, kterého našel přihrávkou po zemi před brankou Michal Sedláček a tak už to bylo 3:0. Domácí splnili dvoubrankový limit nastavený z prvního poločasu i v druhé půli. Na 4:0 se totiž prosadil v 68. minutě Jakub Novák. Po dobrém napadání soupeře na polovině hřiště obral hostujícího obránce o míč a pelášil sám na brankáře a v klidu proměnil. O vítězi bylo v tomto utkání jasno. Nejednalo se tu o to kdo, ale spíše kolik. Hosté v samotném závěru utkání vstřelili branku na konečných 4:1, když se v 86. minutě prosadil střídající Šimon Procházka. Byla to velká chyba domácích, když špatně přihrál domácí zadák a kapitán Marek Sedláček a Procházka vystihl rozehrávku a sám proti brankáři se nemýlil. Domácí i přesto zaslouženě vyhráli a brali 3 body. 



Sestavy


FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - M. Sedláček [-] , M. Volf [-] (81. R. Miškovský [-] ) , R. Tomíček [-] (81. T. Cigánek [-] ) , T. Prskavec [-] , M. Sedláček [-] (72. D. Machů [-] ) , F. Kořínek [-] (76. J. Černý [-] ) , J. Novák [-] , V. Pečínka [-] , F. Vrána [-] , M. Korec [-] (62. L. Kučera [-] )

AFK Tuchlovice
L. Skalák [-] - J. Kubů [-] , M. Brnovják [-] , T. Nosek [-] , I. Baratynskyy [-] , M. Fitko [-] , O. Pilař [-] (79. Š. Jelínek [-] ) , J. Jaroš [-] , V. Kraus [-] (58. Š. Procházka [-] ) , M. Žahour [-] , M. Kedroň [-] (62. M. Pospíšil [-] )

ŽK: 40. F. Kořínek - 8. M. Kedroň , 87. I. Baratynskyy .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: výhra domácích

Tuchlovice jsou silné hlavně doma, takže z Dobrovice odjedou bez bodu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích